Úvod

Nevšední osvětlení do dětského pokoje

Chcete, aby se Vaše děti cítily ve svém pokojíčku jako v pohádce? Pokud si nevíte s tímto úkolem rady, jistě oceníte náš tip, kde pořídit svítidla, z jejichž krásy bude přecházet zrak všem holkám i klukům.


Krásné osvětlovací prvky
Osvětlovací prvky patří mezi nejdůležitější doplňky do dětského pokoje. Nejenže představují alternativní zdroj denního světla, ale mají také svůj estetický rozměr. U miminek navíc pomáhají rozvíjet schopnost vnímání a u větších dětí povzbuzují fantazii a kreativitu. To jsou hlavní důvody, proč neosadit stěny dětského pokoje jen tak obyčejnými svítidly, ale dopřát jim krásné osvětlovací prvky inspirované světem pohádek. Stropní lampy, nástěnné lampy, stolní lampy, magické laterny, stejně jako tematická dekorace z designérské dílny Niermann Standby Vám pomohou splnit dětské sny. 
 
Tipy do holčičího pokoje
Pro inspiraci přinášíme několik tipů. A protože dámy mají přednost, začneme světly do holčičího pokoje. Lustr princezna nadchne každou malou holčičku. Motivem princezny se může pyšnit také stolní lampička. Každé malé princezně udělá radost zrcadlo s osvětlením zdobené kopretinami. 
    
Nápady pro pány kluky
Aby to pánům klukům nebylo líto, zde je pár nápadů do klučičího pokoje. Se svítidly ze série Pirát, anebo Rytíř nemůžete udělat krok vedle. Máte doma fotbalového nadšence? Pod názvem Král fotbalu se ukrývá stylová nastavitelná lampa. 
  

Svítidla do sourozeneckého pokoje
A nakonec ještě pár tipů pro smíšený sourozenecký pokoj. Kouzelná noční lampička Maják se postará o to, aby se dětem, které se bojí tmy, dobře usínalo. Svítidla ze série Cirkus rozveselí Vaše ratolesti také přes den. 

   

Pěkně dětem rozsviťte
Z bohaté nabídky dětských svítidel si můžete vybrat na www.niermann-standby.cz. Kromě krásného vzhledu stojí za zmínku, že Niermann Standby klade velký důraz na bezpečnost. Kupříkladu stolní lampy jsou připojeny třížilovým kabelem se zapojeným zemnícím vodičem s tím, že veškeré kovové části jsou uzemněny. Tak svým dětem pěkně rozsviťte!

www.niermann-standby.cz

Kam dál ?
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze