Úvod

Dětské závěsy do pokojíčku

Dětské závěsy mají hned několik předností. Nejenže společně se záclonami pomáhají udržovat v dětském pokoji světelnou a tepelnou pohodu, ale také jeho interiér příjemně zútulní. Závěsy s dětskými motivy mají děti rády.


Dětské závěsy
Dětské závěsy chrání místnost před slunečními paprsky a umožňují regulovat příliv denního světla. Kromě toho pohlcují hluk přicházející zvenčí. Díky svým užitným vlastnostem přispívají k nerušenému spánku našich dětí a potažmo i k našemu spánku. Co však obyvatelé dětských pokojíčků nejvíce ocení, to je design. Závěsy, ať chceme, nebo ne, jsou významnou součástí interiéru, který spoludotvářejí. Při volbě závěsů do dětského pokoje doporučujeme vsadit na optimistické barvené odstíny, jako je žlutá, oranžová a další.



Obrázkové motivy vedou

Děti mají nejraději závěsy s motivy svých oblíbených pohádkových hrdinů. Pokud svým dětem takové pořídíte, jistě je potěšíte. Nevýhoda závěsů s pohádkovými motivy však spočívá v proměnlivosti dětského vkusu. Vděčné, a zároveň kompromisní řešení, představují dětské závěsy s obrázky, které se nevztahují ke konkrétním pohádkovým a seriálovým hrdinům. Náš tip: Dětské závěsy dekorované motivem květin, míčků, jahůdek, ježečků s jablíčkem, ale i farmy. Jsou dětské a přitom se neomrzí. Velmi dobře vypadá, když sladíte design závěsů s designem dětského povlečení a dalších textilních doplňků.

 
Kam dál?
Foto: www.play-houses.com, www.homedecortrends.typepad.com, www.shoplinens.ie
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze