Úvod

Když kuchyň, tak tu nejkrásnější ... třeba ve stylu Provence

Dokážete si představit domov bez kuchyně? Ani my ne, vždyť právě kuchyně dělá domov domovem. Pokud chcete, aby byla ta Vaše co nejkrásnější, nechte si ji zhotovit z masivu pěkně na zakázku - třeba v romantickém provensálském duchu nebo v podmanivém stylu retro.


Stylové kuchyně na zakázku
Zakázkově vyráběné kuchyně z masivu patří mezi nejkrásnější vůbec. Spojení kvalitních materiálů a poctivé řemeslné práce je zárukou kvality a dlouhé životnosti. Společnost Art-Style vyrábí stylové kuchyně na zakázku výlučně z masivu smrkového dřeva a desky z buku. Finální vzhled Vaší kuchyně záleží na Vašich přáních a potřebách. Zda se rozhodnete pro tradiční rustikální kuchyni, kuchyň Provence nebo ve stylu retro. Jestli chcete mít velkou, malou, anebo středně velkou.

kuchyne ve stylu Provence

Patina kuchyním sluší
Největší oblibě se těší stylové kuchyně Provence, a to nejen proto, že z nich dýchá romantika francouzského venkova, ale také z toho důvodu, že umí stárnout. Patina kuchyním prostě sluší. A přestože může mít mnoho různých odstínů, zákazníci nejčastěji volí barvy, jako je krémová, smetanová, anebo bílá. Nejen Francouzi vědí, že ve společnosti světlého nábytku s patinou je lidem příjemně po celý rok.

Stylova kuchyne z masivu

Spotřebiče vzhled nezkazí
Také Vám připadá násilné, zasadit do srdce domova tepajícího v rytmu Provence běžné kuchyňské elektrospotřebiče? Nebo jím narušit kouzlo retro interiéru? Buďte na svou kuchyni hodní a dopřejte jí spotřebiče v odpovídajícím designu. Společnost Art-Style pamatuje na vše, a to včetně možnosti pořízení, dopravy a montáže rustikálních a retro spotřebičů.

zelena masivni kuchyne

A jen pro úplnost dodejme, že u této společnosti si můžete objednat i další stylový nábytek z masivu.

masivni bily nabytek do loznice

Nechte si splnit svůj sen
Už jste se rozhodli, že si necháte zhotovit krásnou kuchyni na zakázku, ale nevíte přesně, jak by měla vypadat? Nalistujte stránky www.art-style.cz a nechte se inspirovat virtuálním katalogem zrealizovaných kuchyní. Anebo proberte svá možná i zdánlivě nemožná přání s týmem společnosti Art-Style, který Váš sen o nové kuchyni rád promění ve skutečnost.

ART-STYLE logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze