Úvod

Krásné baterie do nevšední koupelny

Chcete dodat své koupelně osobitý nádech? Oživte její vzhled krásnými designovými bateriemi. Přinášíme Vám inspirativní tipy pro moderní interiér i pro oblíbené retro koupelny.


Designově sehrané duo umyvadla s baterií
Vodovodní baterie podobně jako tlačítka ovladačů a další ovládací prvky se staly nepostradatelnou součástí moderního bydlení. Jsou tu pro nás nejen proto, aby zvýšily náš uživatelský komfort, ale také proto, aby zkrášlily náš domov. Příjemné designové oživení do každé koupelny vnese krásný set skleněného umyvadla a vodovodní baterie, která nabízí možnost volby z několika povrchových úprav. Je libo leštěná mosaz, nikl či bronz? Anebo se Vaše koupelna spokojí s chromovou klasikou? Velké oblibě se těší olejem gumovaný bronz, který se pyšní velice elegantním červeno-hnědým zbarvením.

Sonáta pro retro koupelnu

Pokud patříte mezi milovníky populárního retro stylu, můžete si do svého koupelnového království pořídit stylové retro baterie z mosazi. Konkrétní styl, stejně jako povrchová úprava opět záleží jen na Vás. Nejčastěji se však používá měď či bronz. Kdo touží po koupelně s nádechem luxusu, ten si může dopřát retro baterii ve zlatém designu.



Oblíbené mixy stylů
Pokud rádi mixujete různé styly, nevšední kombinace retro baterie a skleněného umyvadla rozhodně stojí za úvahu. Nezapomínejte však, že i v případě mísení stylů je třeba zachovat jednotící linii. Sety koupelnových baterií představují vděčné řešení v koupelnách všech stylů. Nehledě na to, že pořízení vodovodní baterie v sadě je mnohem výhodnější.

Více inspirace pro Vaše bydlení

Krásné baterie si samozřejmě nezaslouží pouze koupelna, ale také kuchyně, která se ráda pochlubí designově zajímavým doplňkem. Vyberte pro své srdce domova některou z baterií, která Vám zpříjemní práci v kuchyni. Více inspirace pro Vaše bydlení načerpáte na stránkách www.water-fall.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze