Úvod

Tradiční eurookna TTK

Dřevo je klasický a tradiční materiál používaný k výrobě eurooken. Díky modernímu zpracování od společnosti Eurookna TTK se však z klasického dřeva stává materiál, který má ještě lepší vlastnosti a navíc, díky povrchové úpravě, také velmi dlouhou životnost.


Povrchová úprava eurooken
Moderní a kvalitní úprava eurooken zaručuje nejen výrazně delší životnost, ale je i velmi estetická. Většina oken je nanesena vodou ředitelnými barvami a lazurami, díky kterým mají okna velkou odolnost proti přírodním živlům, proti UV záření a díky tomu okna opravdu dlouho vydrží bez prasklin. Pro dlouho krásná eurookna je dobré používat povrchovou úpravu pomocí udržovací sady. Jde o přípravek, díky kterému okna vydrží déle lesklá a zacelí se trhliny. Tento přípravek je nanášen pomocí hadříku a zaručí Vám krásná okna po mnoho let.



Tradice TTK CZ s.r.o.
Pokud právě v této době uvažujete o investici do nových oken, nebo o stavění vlastního domu, tak dejte pozor na výběr dobrých eurooken. Společnost TTK je na trhu již od roku 1992 a od té doby vyrobila a vyvinula řadu eurooken, okenic, ale třeba i vchodových dveří. Díky tradici a kvalitě můžeme tedy tvrdit, že jde o jednu z nejvyhledávanějších společností, která se problematikou dřevěných eurooken zabývá. Dokonce i v zahraničí společnost sklízí nemalé úspěchy díky svým kvalitním výrobkům a také díky dřevohliníkovým oknům.





www.eurooknattk.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze