Úvod

Matrace a doplňky pro Váš zdravý spánek

Dosloužila Vaše stará matrace, anebo přestala odpovídat Vašim nárokům? Vyměňte ji za lepší. Evropský leader na trhu matrací známý svým širokým sortimentem špičkové kvality nyní nabízí zajímavé slevy, a to 25% na matrace a rošty a 20% na kované postele. Proč šetřit na kvalitě, když můžeme ušetřit na ceně?


Vše pro zdravý spánek 
Společnost VEGAS s r. o., která byla založena v roce 1997 v běloruském Brestu, se specializuje na výrobu ortopedických matrací a doplňků pro zdravý spánek. Její sortiment se neustále rozrůstá. A s růstem sortimentu rostou také zajímavé nabídky nejčastěji v podobě různých slevových akcí, jako jsou právě nyní slevy 25% na matrace a rošty a slevy 20% na kované postele. Nabídka společnosti Vegas v současnosti zahrnuje několik řad ortopedických matrací, latexové, pružinové a taštičkové matrace, dětské matrace z přírodních materiálů, lamelové rošty, dřevěné i kované postele, a dokonce i ložní prádlo. Těžiště však spočívá ve výrobě matrací.



Taštičková matrace s potahem Coolmax® Advance bez provedení Zima/Léto.

Záruka kvality
Suroviny a komponenty předních evropských dodavatelů a výrobní technologie ve spojení s řízením jakosti podle mezinárodní normy ISO 9001:2000 garantují produkty té nejvyšší kvality. Společnost se pravidelně účastní největších světových veletrhů a těší se z celé řady prestižních ocenění, jako je vyznamenání vlády Běloruské republiky za úspěchy v oblasti kvality, anebo ocenění na výstavě nábytku MODDOM 2008 v Bratislavě za inovativní kombinace materiálů a lůžkových ploch. Během deseti let se modelová řada matrací, která původně čítala jen několik kusů, rozrostla na celé tucty špičkových produktů, které se těší velké oblibě v mnoha zemích světa. O úspěšném vývoji svědčí mimo jiné skutečnost, že řada modelů vyvinutých a patentovaných pod značkou VEGAS, našla své uplatnění u mnoha dalších výrobců.


Pěnová matrace z pěny VEGAFLEX PRO® s potahem.
  
Vybere si každý
Matrace Vegas se vyrábějí v ucelených kolekcích, které jsou určené pro zákazníky s rozdílnými nároky i finančními možnostmi. Díky tomu si ze sortimentu matrací VEGAS vybere opravdu každý. Základní kolekce Komfort, která se skládá z nezávislých pružinových bloků, je určena pro široký okruh zákazníků. Pro náročnější zákazníky je tu kolekce Modern využívající nejmodernějších technologií, aby zajistila unikátní mikroklima po celou dobu spánku. Další kolekce pružinových matrací, Exkluziv, využívá nejnovějších technologií a komponentů prémiové třídy, aby uspokojila všechny, kteří si potrpí na ušlechtilé spojení elegance a luxusu. Milovníci přírodních materiálů, stejně jako alergici, ocení matrace z kolekce Ekolatex. Pro příznivce nejmodernějších pěnových materiálů je připravena kolekce Aktiv. Matracovou řadu uzavírá kolekce Standard, vytvořená ze závislých pružinových bloků, která nabízí řešení pro všechny, kdo požadují vysokou kvalitu za rozumnou cenu.


Komfortní lamelový elektromotorový rošt, polohovatelný.
 
Optimální matrace pro Vás
Každému z nás vyhovuje jiný typ matrace. Ovšem výběr kvalitní matrace začíná volbou kvalitního dodavatele. Vyberte si svou novou matraci tam, kde máte záruku kvality, kde Vám ochotně poradí s výběrem, a kde si ji můžete předem vyzkoušet. O přednostech matrací VEGAS se můžete přesvědčit přímo na prodejnách SleepCentrum, Zvoncovitá 1, Praha 5 (budova Prokopský vrch); JESPEN, Českomoravská 183/27, Praha 9 (budova Sykora Home);

www.matrace-vegas.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze