Úvod

Krásná svítidla v moderním designu

Osvětlovací prvky vnášejí do interiéru život a dokážou proměnit každou místnost v neobyčejně kouzelné prostředí. Krásná svítidla v elegantním moderním designu dovedou Váš interiér k dokonalosti.


Povzneste svůj interiér
Hledáte vkusné doplňky, které osvětlí, a zároveň esteticky povznesou Váš interiér? Vyberte si své osvětlení ze široké palety kolekcí Artemide. Svítidla Artemide se pyšní celou řadou ocenění, jako je například Reddot Design Award, anebo Haus Industrieform, a patří například mezi stálé součásti expozice Muzea moderního umění v NY. Jak by také ne, když jsou dílem spolupráce předních světových designérů a architektů.   

     

Důraz na užitnou hodnotu a přátelský design

Pokud hledáte skutečné klenoty pro Váš interiér, moderní svítidla Rosse Lovegrova, Zahy Hadid a další z nabídky Artemide Vás rozhodně nezklamou. Snoubí se v nich výrazný moderní design s vysokou užitnou hodnotou. Jinými slovy vynikající světelně technické parametry se potkávají s moderními materiály, moderními technologiemi tvarování hmot a moderními úspornými zdroji. Ne náhodou je heslem Artemide THE HUMAN LIGHT, což značí osvětlení s důrazem na užitnou hodnotu a přátelský design pro člověka.

    


Od návrhu po montáž
Výhradním dodavatelem designových svítidel Artemide pro Českou republiku je společnost Selene s.r.o. Mezi její další služby patří vypracování návrhu osvětlení, poradenství a montáž. Záruční i pozáruční servis jsou samozřejmostí.

 

Nechte se inspirovat
Pro více inspirace navštivte www.selene-artemide.cz a prohlédněte si katalogy. Pokud dáváte přednost osobnímu seznámení, krásná svítidla v moderním designu najdete v pražských showroomech v ulicích Sázavská a Komunardů. 


www.selene-artemide.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze