Úvod

Jika plní přání zákazníků na proměnu koupelny

Od května do července letošního roku mohou příznivci značky Jika soutěžit na webových stránkách www.jika.cz o profesionální návrhy rekonstrukce koupelny od známého designéra Michala Janků.


Ten každý měsíc vybírá deset nejlepších návrhů. Nejoriginálnější popis proměny koupelny je navíc odměněn koupelnovým vybavením Jika v hodnotě 50 000 Kč. Soutěž zaznamenala velký ohlas a spotřebitelé zaslali přes 350 příspěvků. 

Soutěž „Je koupelna vaše noční můra?“ potěší každého, kdo není spokojen se současným stavem své koupelny a přemýšlí, kde začít s vytouženými změnami. Stačí totiž svou koupelnu vyfotit a originálním způsobem popsat, co vám na ní nejvíce vadí. Designér značky Jika Michal Janků vybere každý měsíc deset nejnápaditějších příspěvků a v souladu s přáním soutěžících pro ně připraví návrh rekonstrukce koupelny ušitý na míru. Autor nejzajímavějšího příspěvku každého měsíce získá i poukaz na koupelnové vybavení značky Jika v hodnotě 50 000 Kč. 

        

První šek našel svého majitele
První výherkyní se v květnu stala paní Nikola Olšovská. Michal Janků u jejího zadání ocenil zejména ochotu zvětšit prostor koupelny na úkor obývacího pokoje. „Obecně je v západním světě tendence k prolínání obytného a koupelnového prostoru stále silnější. Koupelna přestává být převážně utilitární místností, ale stává se plnohodnotným místem pro relaxační očistu,“ dodává k návrhu uznávaný designér. Paní Olšovská se tak může radovat nejen z originálního návrhu rekonstrukce zašlé koupelny v nově koupeném bytě, ale také z šeku na 50 000 Kč, za který si může pořídit koupelnové produkty značky Jika.

www.jika.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze