Úvod

Ujeďte na KUBIS 74!

Připadáte si v panelovém či bytovém domě jako sardinka v Noemově Arše? Ujíždíte na svou chatu nebo na chalupu svých příbuzných či známých, kdykoli to je možné? Ujeďte jednou provždy, ujeďte na KUBIS 74.


Oáza nerušeného soukromí
Co je to KUBIS 74? Ostrov nedaleko Kuby omývaný vlnami Atlantiku? Klidná oáza nerušeného soukromí? B je správně! Moderní rodinný dům KUBIS 74 představuje vysoce komfortní alternativu bydlení ve vlastním. Jednoduché tvary, energetická úspornost a špičková výbava, to jsou hlavní atributy, kterými se právem pyšní. Energeticky úsporný KUBIS 74 Vás příjemně překvapí svými přednostmi.

Prostorný a praktický
Třebaže se objekt zdá zvenčí malý a vejde se i na nevelký pozemek (jedná se o čtvercový půdorys se zastavěnou plochou do 100 m2), uvnitř se nachází dostatek místa pro celou rodinu. Díky jednoduchým dispozicím se v domě o rozměrech 8,94 m x 8,31 m nenachází žádná hluchá místa, ani zbytečné výklenky. Prakticky řešená obytná plocha o výměře 117 m2 tak nabízí velmi pohodlné bydlení.
KUBIS 74 vizual

Příznivá cena, ekonomický provoz
Bydlení v tomto domě však není jen komfortní, ale také úsporné. Kromě příznivé pořizovací ceny 2.399.000 Kč včetně DPH, základové desky a garáže (zde máte na výběr ze dvou variant) oceníte ekonomický provoz – zajištěný inteligentním systémem řízení vytápění a větrání Synco Living značky SIEMENS, které umožňuje automatizaci domácnosti. Ve všech místnostech je hlídána teplota pomocí samostatné regulace, větrání řídí čidlo CO2, které zajišťuje výměnu jen potřebného množství vzduchu, což přináší výhodu v podobě významné energetické úspory.

Chytrý a hezký
Inteligentní systém automatizace domácnosti je navíc možné rozšířit o ovládání přes internet a chytrý telefon. Ovšem pozor, výše zmíněná inteligence domu rozhodně není na úkor jeho estetických kvalit. Krásný design se sedlovou střechou o sklonu 22o doplněný otevřenou garáží s pultovou střechou vkusně zapadne do moderní i starší zástavby.

KUBIS 74 zadni vchod

Největší dodavatel domů
Také se Vám tento moderní krasavec líbí? Ujeďte bydlet ve vlastním, energeticky úsporný KUBIS 74 jistě splní Vaše očekávání. Jak by také ne, když jeho rodičem je největší dodavatel rodinných domů v České republice, společnost evropského významu - RD Rýmařov, která nikdy neslibuje zajíce v pytli. V Rýmařově všech 500 lidí moc dobře ví, co dělá – staví ty nejlepší domy. Do měsíce a se zárukou.

Přesvědčte se na vlastní oči
Více než 2500 zdařilých realizací po celé Evropě, přičemž nejprodávanější NOVA 101 stojí jako vzorový dům v Moskvě. Stovky referencí spokojených zákazníků, kteří šťastně bydlí pod střechou domu od RD Rýmařov, to už je velmi dobrá vizitka. Že se raději přesvědčíte na vlastní oči? Udělejte si výlet do Hradce Králové, kde 7. 4. 2015 začíná montáž domu KUBIS 74! Kontakty potřebné k domluvení schůzky najdete na www.rdrymarov.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze