Úvod

Kávovaru se nebojte! Pořiďte si snadno ovladatelný!

Proč chodit do kavárny, když si kávu nejlépe vychutnáte doma? Pěkně v klidu zabořeni do měkkého křesílka, klidně i s nohama na stole, můžete popíjet svůj oblíbený nápoj, jak dlouho jen budete chtít. Že Vás od pořízení domácího kávovaru odrazuje náročná obsluha? Pořiďte si kávovar se snadným ovládáním!


Snadná obsluha, výborná chuť
Po domácím kávovaru pošilhává nemálo milovníků kávy, kteří denně srovnávají chuť kávy připravené profesionálním baristou s chutí instantní kávy připravené zalitím vodou z rychlovarné konvice. Velkou část z nich od pořízení vlastního kávovaru ve finále odradí obavy z jeho náročné obsluhy. Zvládnu si vůbec připravit kávu s tak složitým přístrojem? Jak ho mám čistit? A co když se rozbije? Také si pokládáte tyto otázky? Pak nejspíš neznáte italské automaty SAECO INTELIA vybavené kompaktní espresso jednotkou nahrazující klasické pákovky. Snadné nastavení, jednoduchá volba nápoje, vynikající chuť, aroma i vzhled nápoje. To jsou rozhodující faktory pro zákazníky, stejně jako pro italské mistry kávy, kteří ohodnotili kávu připravenou automatem SAECO INTELIA jako espresso perfetto.

kavovar Saeco Intelia

Výběr nápojů, stylový design
Proč ale zůstávat u obyčejného espressa, když tolik milujete pěkně napěněné cappuccino? Příprava napěněného mléka pro cappuccino je díky kovovému panarellu označována za onu pověstnou třešničku na dortu. To ostatně poznáte sami. A co kromě možnosti výběru z různých kávových nápojů oceníte, to je stylový italský design přístroje, za který se Vaše kuchyně rozhodně nebude muset stydět. Naopak díky němu získá profesionální vzhled.

kavovar Saeco Intelia

Údržbu v pohodě zvládnete
Samozřejmě, že nic není zadarmo. Podobně jako všechny ostatní přístroje také espresso automat vyžaduje pravidelnou údržbu. Kromě běžného čištění, které však snadno zvládnete, je třeba provádět ještě odvápnění, tzv. dekalcifikaci. Pokud byste ji neprováděli, mohli byste vážně ohrozit samotné srdce stroje, a to espresso jednotku. Ale ani to není problém, a to díky tomu, že právě k usnadnění údržby je kávovar vybaven jednoduchými symboly, které Vám poslouží jako výborné vodítko.

espresso

Perfektní káva, perfektní servis
Znáte se a víte, že péče o přístroje není právě Vaší silnou stránkou? Pořízení kávovaru se přesto bát nemusíte. V případě, že si Váš přístroj vyžádá servis, Nápojová Ambulance Vám ho nejen zajistí, ale také Vám po dobu čištění nebo opravy ochotně zapůjčí náhradní automat. Samozřejmě, že pokud si nevěříte, anebo máte nižší spotřebu kávy (to znamená 2 až 3 šálky denně), pak lepší řešení pro Vás představují kávové kapsle. Máte ještě další otázky? Nalistujte stránky www.n-a.cz, kde Vám ochotně poradí s výběrem optimálního řešení. Alespoň co se automatů na kávu týče.

espresso perfetto
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze