Úvod

Keramický bazén – bezstarostný luxus

Říká se, že bazén přináší spoustu starostí a práce. Pokud ale investujete do luxusního keramického bazénu, který je vysoce odolný a samočisticí, můžete se věnovat svým vodním radovánkám zcela bez obav.


Spojení odolnosti a nadčasové elegance
Právě mimořádná odolnost společně s elegantním nadčasovým vzhledem patří mezi největší přednosti keramických bazénů Compass. Tyto luxusní bazény jsou vyrobené ze sklolaminátové skořepiny doplněné patentovaným keramickým jádrem a dalšími vrstvami, aby dokázaly odolat povětrnostním podmínkám nestabilního středoevropského klimatu, a zároveň splnily estetické nároky i těch nejnáročnějších zákazníků. Bazén je přeci chloubou našeho bydlení, která zvyšuje jeho standard po všech stránkách.

keramicky bazen

Vynikající vlastnosti a snadná instalace
Kromě vynikajících užitných vlastností, jako je 100% odolnost vůči prosakování vody stěnou bazénu (což je předurčuje k použití také pro slanou úpravu vody), ochrana proti agresivnímu UV záření oceníte snadnou instalaci bez nutnosti přípravy betonové desky, protože tyto bazény se pokládají na štěrkové podloží. Navíc máte na výběr z mnoha typů i barevných provedení těchto krásných bazénů.

Luxusní bazén bez práce
Další velkou předností keramických bazénů Compass Ceramic Pools je jejich samočisticí schopnost, a to díky automatizovanému systému trysek VANTAGE, který žene nečistoty od bočních stěn, přes celé dno až ke dnové výpusti. Ve spojení s filtračním režimem se tak bazén průběžně čistí mnohem účinněji než pomocí bazénového vysavače a hlavně bez nutnosti Vaší asistence.

luxusni keramicky bazen

Ohleduplnost k Vašemu zdraví
Cirkulační systém VANTAGE zároveň eliminuje růst bakterií a řas, redukuje nutnost použití chemikálií a zaručuje tak zdravé prostředí pro koupání. Nemalým přínosem, jak ekonomickým, tak ekologickým, je, že pravidelná cirkulace přispívá k rovnoměrné teplotě bazénové vody, čím snižuje náklady na provoz.

Vyberte si ten svůj
Díky možnosti volby z různých sérií si můžete dopřát bazén, který bude nejlépe vyhovovat Vašim potřebám. Keramické bazény ze série Silver Line přinášejí řešení pro malé i velké plavce a jsou tak ideální alternativou pro rodiny s dětmi. Zabudované schůdky s protiskluzovou úpravou spolu s bezpečnostním stupínkem po obvodu a madlem zaručují maximální bezpečnost. Pokud dáváte přednost jednoduché klasice a je Vaší prioritu efektivní využití daného prostoru, jistě Vás osloví keramické bazény ze série Briliant. Sportovci budou nadšení z keramických bazénů série Trainer, které umožňují plavat dvěma lidem současně, a zároveň poskytují prostorově velkorysé zázemí pro kondiční cvičení.

bazen z keramiky

Které řešení zvolíte Vy? Pokud potřebujete načerpat ještě více inspirace ze světa luxusních bazénů, které se jako jediné pochlubit originální patentovanou keramickou technologií na světě, navštivte stránky www.swimbazeny.cz.

logo Swimbazeny
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze