Úvod

Kolikrát v životě jste se chtěli stát kuchařským mistrem?

S novou generací spotřebičů MORA se vám to podaří! Nová generace spotřebičů v čele s vestavnými troubami, varnými deskami, odsavači par, myčkami nádobí, chladničkami, mikrovlnnými troubami či sporáky s inovovanými funkcemi a designem ukazuje, že nejen skvěle fungují, ale také krásně vypadají. A vy se díky nim stanete opravdovými mistry kuchařského umění!


Inovativní vestavné trouby
Vestavné trouby MORA se odteď pyšní inteligentními technologiemi, které hlídají přípravu pokrmů a díky mnoha funkcím pro dokonalé pečení pomáhají připravit chutné a zdravé jídlo. Na výběr máte z několika řad modelů v různých cenových relacích, aby si každý dokázal přijít na své. Co byste řekli na možnost uložit si až 8 vlastních receptů, vyrobit si s pomocí trouby domácí jogurt, možnost péct v několika úrovních zároveň nebo využívání speciálního programu na pečení masa?

vestavna trouba MORA

Moderní varné desky

Nové varné desky nabízí indukční, elektrické a plynové provedení ve variantách 60 cm a 30 cm se čtyřmi možnostmi hran sklokeramických desek. Například indukční vestavná sklokeramická deska VDI 660 FF s přední zkosenou hranou má až 90% účinnost ohřevu na indukční zóně s minimálními tepelnými ztrátami. Naopak plynová varná deska MORA VDP 645 GX1 má skleněný povrch z tvrzeného skla a dvojdílná litinová mřížka ukrývá kromě 4 plynových hořáků i speciální extra velký trojitý hořák s úctyhodným výkonem 3,3 kW. Třešničkou na dortu je praktické zapalování hořáku v knoflíku - už žádné hledání sirek nebo zapalovače!

varna deska MORA

Nezapomeňte na odsavač par

Čistý vzduch v kuchyni a žádné nepříjemné výpary při vaření - to slibuje nové generace odsavačů par MORA. Vybírejte mezi komínovými, vertikálními, ostrůvkovými, podstavnými nebo teleskopickými odsavači - záleží na dispozici vaší kuchyně. Jak by se vám líbil třeba takový elegantní komínový odsavač OK 697 GX? Ten je s designem kombinujícím nerez a černé sklo skutečnou ozdobou kuchyně.

Kde uchovat potraviny
Opomenout samozřejmě nelze ani chladničky šetřící rodinný rozpočet, díky energetické třídě A+ nebo dokonce A++. Chladničky mají do detailu promyšlené vnitřní uspořádání a také Speciální skleněné hygienické police zaručující snadné čištění.

chladnicka MORA

Mytí nádobí snadno a rychle
Kdo by v dnešní době myl nádobí ručně. Vestavné myčky nádobí MORA můžete mít s kapacitou až na 16 sad nádobí. Nastavitelný horní koš hravě pojme i větší hrnec, takže už vás nemusí trápit namáhavé drhnutí kastrolů v dřezu!
K dispozici budete mít super myčku srovnatelnou s TOP produkty na trhu. Nechybí program rychlého intenzivního mytí, úsporný ECO program a výjimečná je funkce SušeníPlus, která zajistí, že se při ukončení mycího cyklu automaticky pootevřou dvířka a tak dojde k dokonalému vysušení nádobí s maximálním leskem.

mycka na nadobi MORA

Šikovný pomocník do vaší kuchyně
Mikrovlnka je dnes již základní součástí výbavy každé kuchyně. Mikrovlnné trouby MORA nové generace se pyšní výkonem v rozsahu od 700 do 1000 W. Umožňují uživatelům kombinovat funkce klasický ohřev s mikrovlnným zářením, mikrovlnný ohřev s grilem nebo mikrovlnný ohřev s horkým vzduchem.

Vybavte si svou kuchyň elektrospotřebiči tradiční české značky MORA a uvidíte, že budete nadmíru spokojeni.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze