Úvod

Americké postele od Donalda Trumpa

Všichni si dokážeme představit životní styl úspěšných lidí. Víme, jak vypadají auta, domácnosti, dovolené skutečně úspěšných lidí, ale na čem spí? My už známe postele, v nichž celonočním odpočinkem čerpají energii pro nový den právě úspěšní a movití lidé.


LUXURY SLEEPING showroom, kde naleznete ty nejlepší světové značky z oblasti spánku, exkluzivně přináší NOVINKU na český trh v podobě luxusních postelí kolekce TRUMP HOME.

Kdo by neznal jméno Donald J. Trump? Světoznámý muž činu, který založil své impérium na Manhattanu, rozšířil své aktivity o výstavbu hotelů a golfových hřišť napříč celým světem a založil svou vlastní licenční značku TRUMP HOME. Signatura jména TRUMP, to je luxus 5-ti hvězdičkových přepychových hotelů, nadstandard nejprestižnějších residencí v USA, a právě značka TRUMP HOME je vnímána jako vývozce přepychu do Evropy.

Luxusní postel gold splendor detail

TRUMP HOME v Evropě představuje svou novou kolekci postelí. Tato kolekce přináší 4 modely vysokých postelí amerického typu, navržených v rafinovaném a elegantním designu, který byl inspirován módním stylem „chic á la New York“.

Již na první pohled patrný komfort vysoké postele je umocněn přidáním integrované vrchní top matrace, díky níž působí celá postel ještě bohatším dojmem. Velmi vysoká kvalita je postřehnutelná v těch nejmenších detailech, jako je například honosný erb značky TRUMP uprostřed vrchní matrace.


Kolekci sestavenou ze čtyř impozantních modelů zdobí postel Gold Supreme, u níž převažuje komfort v americkém stylu. Model Gold Splendor nabízí verzi tvrdosti matrace X-Firm pro uspokojení potřeb zákazníků, kteří preferují pevnější podporu a zároveň zachování pocitu jemnosti.

Estetiku kolekce doplňuje model Silver Majesty, který byl zdokonalován až k nejvyššímu stupni elegance. Model Silver Prestige poskytuje flexibilní podporu s měkčím povrchem, poskytujícím pocit nekonečné jemnosti.


Model Silver Majesty z boku

Exkluzívní nový pružinový systém SmartCoil® obohacuje matrace linie Gold. Tajemstvím tohoto systému je zdvojená pružina: jednotlivá taštičková pružina, v které se nachází taštičková minipružina. Postupná akce dvou taštičkových pružin garantuje výjimečnou podporu při nočním odpočinku.
Vnější pružina je pro pohodlí, pozvolna se formuje a poskytuje prvotní příjemný pocit při ulehání, vnitřní pružina představuje základ správné podpory, a je progresivní do hloubky.


Trump Home

Postele značky TRUMP HOME představují životní styl:
- nejvyšší kvalita
- tradiční hodnoty vysokých postelí v americkém stylu
- extrémní pohodlí
- pokroková technologie pružinového systému
- elegantní milionářský design

Jste-li vyznavačem vysoké kvality a chcete pohodlně spát, je načase pořídit si do ložnice svého „Trumpa“.

LUXURY SLEEPING showroom,

Korunní 2569/108b, Vinohrady – Praha 10,
tel.: 773 503 100773 503 100
www.postele-LS.cz
e-mail: info@postele-ls.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze