Úvod

Kompaktní spotřebiče pro dokonalý vzhled Vaší kuchyně

Také jste rádi, když Vám jde v kuchyni práce pěkně od ruky, jednotlivé činnosti na sebe navazují a vše do sebe pěkně zapadá? Kompaktní spotřebiče představují ideální řešení, jak zároveň šetřit čas i prostor, a hlavně si užívat vaření v kuchyni s dokonalým vzhledem.



Neobyčejně praktická inovace
Kompaktní spotřebiče jsou zlatým hřebem mezi vestavnými spotřebiči. Ucelená řada kompaktních spotřebičů Baumatic v úzkém elegantním designu 46 cm se těší velké oblibě nejen proto, že šetří prostor, ale především pro svůj jedinečný vzhled. Když máte krásnou stavebnici - vestavnou troubu, myčku, kávovar a další spotřebiče v jednotném designu, výsledný dojem je stejně úchvatný, jako byste si na sebe vzala sadu krásných náušnic s náhrdelníkem. Jenže na rozdíl od šperků spotřebiče Baumatic umí mnohem více než jen okouzlit.

                        

Spotřebiče Vašim potřebám na míru

Některé spotřebiče, jako jsou pečicí nebo mikrovlnné trouby, používáme v kuchyni všichni. Oblíbenou novinku představují trouby BCS460SS nebo BGS460SS, které díky své parní funkci umožňují zdravé vaření podle nejnovějších trendů. Šikovným doplňkem mikrovlnné trouby PMC355SS je skleněný plech Baumatic, který můžete z trouby vyjmout a pokrm rovnou servírovat. Jiné spotřebiče, jako je například kompaktní šokový zmrazovač a ochlazovač BBC460SS, anebo ohřívací zásuvky BD14SS či BD29SS, jsou součástí vybavení spíše náročných uživatelů kuchyní, kteří si libují v technických lahůdkách. U Baumaticu si můžete zkombinovat sadu spotřebičů Vašim potřebám na míru.

                                   

Cesta k Vaší dokonalé kuchyni
Ke krásné moderní ženě patří krásná moderní kuchyně. Užívejte si vaření ve stylové a kompaktní kuchyni, kterou Vám bude každý závidět pro její profesionální look. Cesta k Vaší dokonalé kuchyni začíná na www.baumatic.cz.

www.baumatic.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze