Úvod

Koupelnové retro: styl, který se neomrzí!

Věřte nevěřte, časy, kdy se hojně vyměňovalz veškeré starší koupelnové doplňky za krásně lesklé chromované, jsou již pryč. Dnes se častěji přistupuje k renovacím, k zachování starých detailů… Ne vždy je však tato možnost, čas a podmínky, a proto sáhněte také po koupelnovém stylu s názvem retro. Mosazné či polyresinové koupelnové doplňky, keramické prvky v kombinaci s maličkostmi ve vintage stylu dodají vaší koupelně tu správnou jiskru a eleganci.


Jednoduchost s puncem originality
Designovou novinkou v této oblasti pro sezonu 2016 jsou u společnosti Waterfall koupelnové sady doplňků v retro stylu v antických barvách. V barvě staré mosazi či bronzových odstínech vám pomohou stojánkové sety ozvláštnit prostor koupelny. Hladké či jemným dekorem zdobené nádobky z polyresinu jsou stylové, voděodolné, nerozbitné a trvanlivé.

retro koupelnove doplnky

Hrajte si s klasikou

Již klasikou se staly oblíbené mosazné koupelnové doplňky s povrchovou úpravou bronzu s jemnou tmavou patinou. Retro háčky a držáky na ručníky, držáky na mýdlo, toaletní papír či kartáčky na zuby ze série Bamboo bronz nejenže skryjí vodní kapky a skvrny, ale nevyžadují nijak náročnou péči, zvlášť při porovnání s údržbou chromu. Mosaz a následná úprava povrchu v antickém bronzu je také základem série Lavande, která inspiraci venkovem a retro stylem skutečně nezapře. Doplněna je keramickým dekorem, který jednotlivé prvky zjemňuje a dodává jim ten pravý venkovský půvab.

retro drzak na rucnik

retro drzk na toaletni papir

Vybírat však lze i z jiných tvarů a barev. Setkali jste se již s termínem olejem gumovaný bronz? Luxusní vzhled těchto koupelnových doplňků je výsledkem speciální povrchové úpravy, která jde od velmi tmavého hnědého zabarvení až po vínový nádech. Elegantní, zároveň neutrální barva pak řadí tyto koupelnové prvky k modernímu zařízení koupelny, tak i k retro stylu.

retro doplnky do koupelny

I když se to možná nezdá, v koupelně trávíme hodně času. Zařiďte si ji proto tak, aby se vám líbila a stala se místem relaxace, odpočinku a také zónou soukromí.

Líbí se vám retro styl? Ale zároveň moderní design?

Nic není nemožné, kombinujte, hrajte si a vytvořte si s pomocí koupelnových doplňků Waterfall vlastní originální prostor!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze