Úvod

Kouzlo domova je tvořeno maličkostmi

Domov pro každého z nás znamená něco jiného. Pro někoho je to velká rodina pod jednou střechou, pro jiného naopak útulné zařízení, pro dalšího lednice plná dobrého jídla. Ať už je pro nás domov symbolem čehokoli, všichni se shodneme na jediném: chceme se zde cítit dobře, chceme zde trávit čas a chceme se sem rádi vracet.


Každý z nás máme volbu zařídit si domov k obrazu svému. Můžeme si vybrat vkusný nábytek, zkombinovat jednotlivé prvky a vytvořit tak harmonický celek, postarat se o to, aby u nás doma zavládlo ono pověstné teplo domova. Mnohdy se ale to největší kouzlo skrývá v těch nejmenších detailech.

Ukažte, že jste tu doma
Již po otevření hlavních dveří musí být každému jasné, že je tu živo. Pokud chcete, aby ve vašem domě vládl klid a harmonie, zaměřte se především na detaily. Už v předsíni může na vaše hosty čekat vkusná interiérová dekorace, která je zaujme na první pohled. Drobná kasička ve tvaru prasátka nemusí sloužit pro výběr vstupného, ba naopak - získáte díky ní chuť střádat si na horší časy. Dávejte postupně korunku ke korunce a získejte tak finanční jistotu. Pěkná kasička znázorňující roztomilého andělíčka se může stát nedílnou součástí jakéhokoli interiéru - umístěte ji například do pokoje vašich dětí a veďte je k tomu, aby rozumně zacházely s penězi. Jednou se jim to určitě bude hodit.

kasicka andelicek

Mějte dekoraci neustále na očích

Pokud chcete domovu dodat na útulnosti nebo mu dopřát trochu šmrncu, vsaďte na dekorace na zeď. Ty jsou nejlépe vidět a jsou tak každému na očích. Vyvolají ve vás pocity klidu, probudí dobrou náladu a ujistí vás, že jste tu v bezpečí. Zároveň ale ctěte pravidlo, že domov je naším soukromím. Proto si pečlivě vybírejte, jaké dekorace a doplňky si domů pustíte. Pokud vám záleží na kvalitě, které rádi dáte přednost před kvantitou, pak vsaďte na ručně vyráběnou keramiku. Ta v sobě kloubí nejen rukodělné kouzlo, díky kterému je každý kousek jedinečný, ale zároveň je nadčasová a velice vkusná.

visaci dekorace

Nadčasový doplněk
Kombinace klasické keramiky s jinými materiály, například drátkem, provázkem či roztomilou mašličkou, dodává každému výrobku na jedinečnosti. Vybírat můžete z pestré palety nápisů, které vás vystihnou, figurek do interiéru i zahrady nebo třeba stojánek na tužky. Možná si říkáte, že keramika dávno vyšla z módy. Za tento názor asi může představa keramických misek z dávných dob, které měly do přitažlivého designu hodně daleko. Keramika Andreas však slibuje spojení staré tradice s moderními prvky, a právě proto je tak zajímavá a tolik žádaná.

rucne vyrobena keramika

Při výrobě zde kladou důraz na kvalitní českou ruční práci, do které dávají nejen svůj um, zkušenosti a zručnost, ale i kousek sebe sama. Prostřednictvím svých výrobků se chtějí stát součástí vašeho světa.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze