Úvod

Krásná okna a dveře pro Váš dům

Vybíráte okna a dveře pro Váš dům? Spojení mnohaletých zkušeností, moderních technologií a osvědčených přírodních materiálů je zárukou Vaší spokojenosti. Česká dřevěná okna a vchodové dveře vynikají nejen svými užitnými vlastnostmi, ale také krásným vzhledem.


Jednoduše krásné řešení
Okna a dveře dotvářejí tvář domu a jsou vizitkou každého majitele i stavebníka. Začněme okny. Dřevěná okna sluší všem domům bez rozdílu. Pokud hledáte stylové, a zároveň cenově přijatelné řešení, hladká Eurookna Standard Vás rozhodně nezklamou. Co vedle pěkného přírodního vzhledu oceníte, to je snadná údržba. Eurookna tradičního českého výrobce HON jsou vybavena moderní okapnicí bez problematických plastových koncovek, což je zárukou jejich dlouhodobě reprezentativního vzhledu. Součástí povrchové úpravy je nejen impregnace vůči plísním a houbám, ale i nanášení mezivrstvy, která ochrání i méně dostupné části , čímž se podstatně zlepšuje ochrana oken a prodlužuje jejich životnost. Izolační dvojsklo nebo trojsklo s hodnotami tepelného prostupu od 0,69 – 1,2 W/m2K a dvojí celoobvodové těsnění garantují velmi dobré tepelně izolační vlastnosti. Na výběr máte z několika typů skel, profilů, druhů dřevin (borovice, smrk, modřín, meranti) jakéhokoliv tvaru a počtu křídel.



Rolls Royce mezi okny
Ještě lepší užitné vlastnosti nabízí luxusnější verze v podobě Eurookna Dřevo-hliník, která se může pochlubit přívlastkem “ Rolls Royce mezi okny“. Právě spojení osvědčených přírodních materiálů, dřeva a hliníku, slibuje dlouhou životnost při minimální údržbě. Dřevo vytváří příjemnou atmosféru uvnitř a zvenku je okno chráněno odolným hliníkem. A jak dokazují stovky spokojených zákazníků, nezůstává jen u slibů. Tepelně izolační hodnota celého okna až Uw = 0,67 W/m2K zaručuje nemalou úsporu energie. V dnešní době už je možné i dodatečné opláštění Vašich dřevěných oken.



Dveře podle nejnovějších trendů
Krásná okna z přírodních materiálů nejlépe doplní dřevěné vchodové dveře. Řada Gothic odráží nejnovější trendy ve vývoji dveří. Materiál je tří nebo čtyřvrstvý lepený hranol. Práh je hliníkový s přerušeným tepelným mostem. Dveře mají tříbodový zámek, speciální závěsy s nosností do 130 kg, bezpečnostní kování a vložku FAB. Přemýšlíte, zda Vašemu domu bude více slušet smrk, meranti, borovice, modřín nebo dub? Nejste si jisti povrchovou úpravou? Volbou prosklení? Načerpejte inspiraci ve fotogalerii.



Více o krásných oknech a dveřích pro Váš dům najdete na stránkách výrobce www.okna-dvere.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze