Úvod

Kuchyně na zkoušku? Je to možné!

Plánujete realizaci nové kuchyně? Poradíme Vám několik triků, které zvýší pravděpodobnost, že budete se svou novou kuchyní maximálně spokojeni! Představíme Vám zónový plánovač a mimo to Vám dáme tip, kde si můžete udělat opravdovou zkoušku kuchyně!


Nepodceňujte fázi plánování
Jistě znáte staré dobré přísloví „dvakrát měř a jednou řež“. V případě tak významné investice, jako je pořízení nové kuchyně, toto doporučení platí dvojnásob. Nejde pouze o množství vynaložených finančních prostředků, ale především o to, že v srdci domova strávíte hodně času. Často se totiž stává, že novopečení majitelé kuchyně, která se zdála být perfektně naplánovaná do nejmenšího detailu, zažijí velké zklamání v okamžiku, kdy se již hotová kuchyně nastěhuje k nim domů. Zjistí například, že jim neposkytuje dostatek úložných prostor, má nevyhovující výšku pracovní desky, nebo uspořádání jednotlivých pracovních zón. Během používání kuchyně postupně vyplouvají na povrch další chyby, kterých se při plánování dopustili. Ptáte se, zda a jak lze těmto nepříjemným překvapením předejít? To Vám rádi prozradíme na následujících řádcích!

Ergonomická kuchyně 
Milé dámy a pánové, máme pro Vás dobrou zprávu! Všem závažným nedostatkům a chybám v procesu realizace kuchyně lze účinně předejít. Pokud si pořídíte kuchyni od některého z výrobců kuchyní, kteří plánují své kuchyně podle kritérií DYNAMIC SPACE, máte velkou šanci, že Vaše nová kuchyně bude skutečně fungovat tak, jak má. Tedy, jak by řekli odborníci, budou zde dodrženy všechny ergonomické zásady.

To znamená, že efektivní uspořádání jednotlivých pracovních zón zajistí, aby veškeré v kuchyni prováděné pracovní procesy na sebe plynule navazovaly. Dále Vám kuchyně umožní velmi komfortní obsluhu. Díky optimálnímu využití prostoru Vám navíc poskytne dostatek úložného místa. A výsledek? K Vám domů se nastěhuje moderní kuchyně, která dokáže ušetřit čas a proměnit obyčejnou práci v neobyčejnou zábavu!

  

Praktický nástroj 
Ve fázi plánování kuchyně jistě oceníte zónový plánovač, který najdete na www.dynamicspace.com. Jedná se o velmi praktický nástroj, který pomáhá předcházet nejčastějším chybám při plánování kuchyně, a to především nedostatku úložného prostoru. Tomu lze zamezit, jestliže si předtím přesně zjistíte svou individuální potřebu úložného prostoru.

Zónový plánovač se postará o již výše zmíněné správné uspořádání jednotlivých pracovních zón, stejně jako maximální využití celého prostoru. K dosažení svého cíle používá osvědčené triky, jako je například začlenění hlubších vestavěných skříněk, nahrazení většího počtu úzkých skříněk menším počtem širších nebo vyšší umístění pracovní desky.

Mezi další finty patří populární plnovýsuvy a rohové skříňky. Díky plnovýsuvům máte hned po ruce vše, co během vaření potřebujete. Rohové skříňky Vám umožní maximálně využít prostor, který máte k dispozici.

  

Zkušební jízda zdarma!
Co nás nejvíce zaujalo, to byla možnost, vyzkoušet si, jak naplánovaná kuchyně bude fungovat v praxi. Na přání Vám totiž sestaví kuchyni ze skutečných skříněk, které můžete libovolně přesouvat. Během své zkušební jízdy dle libosti otvíráte zásuvky i dvířka, abyste prozkoumali vybavení skříněk a zásuvek, kde opravdu najdete uložené nádobí a potraviny. Jednoduše zkoušíte, jak se Vám bude v kuchyni pracovat. Tím si ověříte si, zda Vám skutečně vyhovuje naplánované uspořádání Vaší nové kuchyně.

  

Nepochybujeme o tom, že Vás možnost zkoušky kuchyně zaujala. Ptáte se ještě, kolik taková šikovná služba stojí? Máme pro Vás milé překvapení. Je zcela zdarma a jejím využitím se k ničemu nezavazujete. Jediné, co investujete, je Váš čas. Kromě toho výstup z návštěvy lze použít v libovolném kuchyňském studiu.

Na webových stránkách www.dynamicspace.com získáte potřebné kontakty, abyste si mohli domluvit schůzku se svou novou kuchyní. Pak už nezbývá, než popřát jediné. Vychutnejte si naplno svou zkušební jízdu!

www.dynamicspace.com

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze