Úvod

Kutilové, pozor, Herkules má nový kabátek!

My Češi jsme národ kutilů. Ve volném čase s oblibou něco vytváříme, zvelebujeme a samozřejmě také opravujeme. Alespoň skromná sbírka nářadí proto nechybí v žádné české domácnosti. Kromě něj se u každého najde i lepidlo, nejlépe takové, které spolehlivě lepí různé materiály a jen tak nevyschne. Například starý dobrý Herkules. Pokud Vám došel, jistě Vás bude zajímat, že nejoblíbenější české lepidlo má nový obal a nejen ten ...


Tradiční lepidlo pro domácnost
Herkules je nejznámější a nejoblíbenější české lepidlo, které všichni známe už odmalička, kdy jsme si doma lepili modely, nebo pomáhali tátovi v dílně. Ať to byl papír, dřevo, korek, kůže, anebo textil, Herkules nikdy nezklamal. Není tedy divu, že ho najdeme skoro v každé krabici s nářadím. Přestože Herkules vyrábí společnost Druchema již od 50. let minulého století, jeho obal si stále zachovává svůj důvěrně známý červeno žlutý design, podle kterého jej v regálu s lepidly bez váhání najdeme. Nedávno však prošel obal oblíbeného lepidla několika inovacemi, především proto, aby nám usnadnil práci.

HERKULES lepidlo pro kutily

Snadnější, rychlejší a přesnější práce
První, co nás na první pohled upoutá, je nová ergonomická lahvička, která má na jedné straně prohlubeň, což umožňuje snadnější a pohodlnější uchopení. Další důležitý detail představuje nový designový uzávěr, který přináší výhodu výrazně rychlejší a přesnější aplikace. Už žádné nanášení lepicí hmoty na víčko a natírání ploch štětcem, ani upatlané ruce. V nabídce je úzký aplikátor na menším balení a u většího balení je aplikátor napodobující fix. Nové uzávěry, které se dají používat pro všechny lahvičky různých obsahů (30g, 130g a 250g), navíc zamezují plýtvání a přinášejí tak výhodu úspornosti. K šetření výdajů za lepidlo mimo jiné přispívá fakt, že Herkules díky své konzistenci (při důkladném uzavření obalu po každém použití) nevysychá.

HERKULES - vymenitelne nastavce pro snazsi nanaseni lepidla

Bezpečnost a zdravotní nezávadnost
Herkules je disperzní lepidlo na bázi polyvinylacetátu, které neobsahuje žádná organická rozpouštědla, je nehořlavé a ředitelné vodou. Herkules byl dokonce schválen Státním zdravotním ústavem jako zcela nezávadné lepidlo vhodné pro styk s potravinami a využívá se k lepení sáčků mouky, cukru a čajů. Mezi další nezanedbatelné přednosti tedy patří zdravotní nezávadnost a bezpečnost, což oceníte zejména v případě, že máte doma malé pomocníky.

HERKULES lepici tycinka
Náš tip: Malým pomocníkům můžete pořídit novinku z řady lepidel Herkules lepicí tyčinku Herkules, se kterou se jim bude pohodlně pracovat. Tyčinku se hodí mít po ruce také v kanceláři nebo domácí pracovně. Je totiž malá, ale šikovná.

HERKULES - Pozor! Lepi!

Pozor, lepí!
Herkules v novém kabátku koupíte běžně v obchodech pro kutily, hypermarketech a papírnictvích, nebo prostřednictvím stránek www.druchema.cz. A na závěr jedno důležité upozornění pro ty, kteří nemají s Herkulem žádné zkušenosti: Pozor, lepí! Ovšem vzhledem k tomu, že se jedná o disperzní lepidlo, lepí až po chvilce, takže můžete lepený předmět v klidu upravit, jak potřebujete, ani se nemusíte bát, že byste si během aplikace slepili prsty na rukou, jako je tomu u vteřinových lepidel. Nyní nám nezbývá než popřát, ať Vám jde práce pěkně od ruky!

Druchema logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze