Úvod

Kvalitní polštář nedá bolesti šanci

Probudit se ráno s bolestí hlavy a krční páteře není zrovna moc příjemné. Na vině často bývá polštář, na kterém spíme. Snažíme se ho různě zmuchlat pod hlavu, aby se nám spalo co nejpohodlněji, a přesto se s ranním probuzením necítíme dobře.


Výrobci polštářů TEMPUR vycházeli ze zkušeností a dali vzniknout polštářům, které umožní krční páteři ležet v její přirozené poloze. Tím také vzniká menší tlak a snižuje se námaha krčního svalstva, krevního oběhu a citlivost nervových zakončení. Polštáře TEMPUR navíc odstraňují poruchy spánku a nepříjemné chrápání.

zdravotni polstare Tempur

Original polštář TEMPUR
V prvé řadě se jedná o ortopedický polštář, který uvolňuje šíji a ramenní svaly. Je vyrobený z materiálu TEMPUR s otevřenou buněčnou strukturou. Jeho výhodou je, že netlačí a přitom poskytuje dokonalou oporu. Polštář se nemuchlá a stále se vrací do původního tvaru. Krční páteř si tak udržuje přirozenou pozici a horní část těla se uvolní. Eliminují se tak negativní vlivy, které mají na spánek. Polštář TEMPUR omezí nepříjemné chrápání a podpoří klidný spánek.

Využití se meze nekladou
Polštář je vhodný pro všechny věkové kategorie, muže, ženy i děti. Na webových stránkách www.prospanek.cz, najdete upřesnění a charakteristiku, pro koho a jakou věkovou skupinu jsou speciální polštáře určené. Polštáře TEMPUR dokonce napomáhají předcházet některým zdravotním problémům. Především se jedná o ztuhnutí šíjových svalů, protože TEMPUR se vlivem teploty těla přizpůsobí tvaru hlavy a dochází tak k lepšímu okysličení a postupnému uvolňování šíjových svalů.

zdravotni polstar

Další výhody materiálu TEMPUR
Termosensitivní materiál TEMPUR odbourává bolesti krční páteře a hlavy, díky stálému udržení anatomicky ideální polohy během spánku. Antidekubitní efekt, který v podstatě znamená to, že se polštář neproleží, umožňuje dostatečné prokrvení a relaxaci svalů. Pure polštář TEMPUR udržuje hlavu v anatomicky správné poloze, z toho důvodu je dobře si zvolit nejen materiál, ale také tvar polštáře, a to pro polohu spánku, na kterou jste zvyklí. Jedná se o polohu embrya, na boku nebo na zádech.

Široký výběr polštářů

Na webových stránkách www.prospanek.cz, najdete širokou škálu polštářů vyrobených z jedinečného materiálu TEMPUR. Polštáře mají antibakteriální povrch, potah je bavlněný a je možné ho prát v automatické pračce na 60 °C. Vybrat si můžete z několika kolekcí, od jednoduchých, až po ty opravdu komfortní jako je například polštář Comfort Sensation. Ten poskytuje nejen pohodlí pro váš spánek, ale navíc je hypoalergení.
Potah polštáře je opatřený certifikátem Oeko – TEX 100. To znamená, že byl otestovaný na přítomnost škodlivých látek a nepředstavuje žádné zdravotní riziko. Polštář je vhodný pro spánek na boku, na zádech, ale i na břiše.

vanocni akce

Náš Tip:
Využijte Vánoční akci 2 + 1 na zmíněné polštáře.


                                      logo ProSpanek
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze