Úvod

Laminátové podlahy mají řadu výhod

Kvalita, možnost širokého výběru vzorů a v neposlední řadě praktická stránka, to vše nabízí rakousko–německý výrobce laminátových podlah Egger. Pokud nevíte, jakou podlahu zvolit, navštivte společnost ZAHRADNÍK PARKET, spol. s.r.o., která nabízí 70 dekorů podlah s osmi různými povrchy v pěti rozměrech. V nabídce nechybí ty nejžádanější dubové dekory a také dekory rustikální nebo rozpraskané.


Podlaha odolná proti vodě
Novinkou firmy Egger jsou laminátové podlahy, které se díky nové technologii AQUA + mohou položit v místech, kde je vlhké prostředí. Například do kuchyně, chodby i koupelen. Nová technologie představuje až pětkrát větší odolnost oproti klasickým laminátovým podlahám. Výrobce také dodává laminátové podlahy do kanceláří nebo provozů, kde bývá na podlahové krytiny větší zátěž.

laminatova podlaha Egger

Moderní podlaha
Novinkou na českém trhu je podlaha, která splňuje všechny atributy kvality. Moderní, robustní a variabilní, taková je laminátová podlaha Design+ Flooring, kterou Egger nově nabízí. Podlaha je nejen stoprocentně voděodolná, ale vyznačuje se elasticitou a komfortem. Na její výrobu se nepoužívá PVC ani jiné plastifikátory, které způsobují nepříjemný zápach.
Robustnost podlahy zajišťuje unikátní efekt SelfReapir. Díky němu se podlaha výborně udržuje a je odolná proti vnějším poškozením. Samotné jádro podlahy je ošetřené těsněním DualSeal, které ochraňuje podlahu před vlhkostí.
Laminátová podlaha z řady Design+ Flooring je velmi vhodná pro komerční, ale i soukromé prostory. Podlahu je možné položit jako plovoucí podlahu nebo nalepením po celé ploše. V nabídce jsou také desky Large pro velké a otevřené prostory.

moderni podlaha Egger

Výhody laminátových podlah
Egger Přijatelná cena, stálobarevnost a vysoká odolnost, to jsou přednosti laminátových podlah Egger. Ekonomicky nenáročné jsou také případné následné opravy. Poškozené laminátové desky se jednoduše vymění.

Snadný výběr a kompletní kolekce

Společnost ZAHRADNÍK PARKET, spol. s.r.o. v Břevnově na Praze 6 představuje svou prodejnu, kde zákazníci najdou širokou nabídku laminátových podlah. Vybírat mohou ze všech kolekcí 2015 – 2017 také díky speciálnímu stojanu, který se nachází přímo ve vzorkovně. Zajímavostí je, že stojan na vzory laminátových podlah je v České republice unikátní.

showroom zahradnik parket - vzornik

Přesvědčit se můžete sami na www.zahradnikparket.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze