Úvod

Legrabox free firmy Blum

Nová designová varianta pro elegantní Boxsystem. Více prostoru pro odlišení při zachování přímých linií Boxsystému díky velkoplošným zásuvným prvkům z různých materiálů.


Vzhled Legraboxu free charakterizují velké zásuvné prvky. Nabízejí dostatek možností pro individuální řešení výsuvů. Ať už ze skla, dřeva nebo jiných materiálů - konstrukční prvky harmonicky zapadají do designu rámů a tím zajistí kvalitní vzhled nábytku uvnitř. Použití skla vytváří odlehčený, otevřený a velký prostor pro náhled s perfektní funkcí. To je zvláště užitečné u potravinové skříně Space Tower s vnitřními zásuvkami Blum.

prakticka potravinova skrin Space Tower
Legrabox free se zásuvnými prvky ze skla – pro přehled: s vnitřními výsuvy od firmy Blum

Novou designovou variantu Legrabox free lze libovolně kombinovat s Legrabox pure. To je např. v kuchyni velmi praktické. Obě varianty přesvědčují v každém obytném prostoru a vytváří jednotný celkový vzhled ve veškerém nábytku v kuchyni, ložnici, obývacím pokoji i koupelně. Osvědčené tlumení BLUMOTION zajišťuje i u systému Legrabox tiché zavírání. Obě varianty podpory otvírání Servo-Drive (elektrická) a Tip-On (mechanická) zajišťují obvyklý komfort Blum při otvírání.

Legrabox pure a free
V libovolné kombinaci: Legrabox pure v kuchyni, Legrabox free v obýváku.


Nábytek uvnitř: Pořádek v celé své kráse
Ambia-line, systém vnitřního dělení pro Legrabox, poskytuje s jeho elegantními rámečky přehled a organizaci uvnitř nábytku také s Legrabox free. Systém je k dispozici ve dvou verzích: Rámečky z lakované oceli v různých barvách nebo v kombinaci vybraných dekorů dřeva a ocelových dílů. Rafinované detaily, jako např. magnetické spojení ocelového rámečku se zadní stěnou zásuvky nebo na straně druhého rámečku, dělají z Ambia-Line jednoduchý intuitivní a snadno použitelný a univerzální systém.

Legrabox free
Legrabox free, nová varianta s velkoplošnými zásuvnými prvky.

Tuto výhodu oceníte při ukládání a organizování věcí různých velikostí jako např. zásob v kuchyni. Pro moderní design Legrabox máme k dispozici také čtyři praktické kuchyňské pomocníky Blum – řezačku na fólie, držáky nožů, koření a talířů.

www.blum.com
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze