Dekorace do bytu

Letošním Vánocům bude vévodit hnědá a béžově zlatá

Svátky lásky a klidu se blíží mílovými kroky, a to je nejvyšší čas, začít přemýšlet o vánoční dekoraci do bytu. Už víte, jak a čím letos ozdobíte svou slavnostní tabuli a hlavně stromeček? Nechte se inspirovat našimi tipy.


Novinky letošních Vánoc
Český výrobce tradičních i moderních skleněných ozdob Glassor připravil spoustu zajímavých novinek, kterými můžete zkrášlit nejen svůj stromeček a slavnostní tabuli, ale celý domov. Průhledné vánoční koule na stůl s bílým dekorem a posypem evokují dojem romanticky zasněžené zimní krajiny. Vyberte si z elegantní stříbrné, spirituální fialové nebo některé z dalších barevných variant.

sklenene ozdoby v barvach Vanoc 2014

Moderní i tradiční styl
Nyní se ale přesuňme od vyzdobeného stolu l nejkrásnějšímu symbolu Vánoc, ke stromečku. Ať už Vašim očím lahodí tradiční nebo minimalistický styl, z bohaté nabídky skleněných ručně vyráběných ozdob si jistě vyberete. Příznivce moderního pojetí dekorace jistě zaujmou letošní novinky ozdoby v kombinaci černé a bílé.

Novinky 2014

Romanticky založené jedince jistě nadchne decentní spojení odstínů béžově zlaté a hnědé, které jsou barvami letošních Vánoc. Pokud se nechcete vzdát sytých barev, volte nápadité dekory na jednoduchém podkladu, například v modré a žluté barvě. Dalším trendem je kombinování lesklých a matných materiálů společně s květinovými vzory.

ozdoby s kvetinovymi vzory

Fantazii se meze nekladou
Kolekce ozdob Glassor se pyšní nejen spoustou barevných kombinací, ale i rozmanitostí různých tvarů. Je libo spíše formální styl, pravoúhlé či geometrické tvary? Chcete koule, olivy, rakety, zvonečky nebo srdíčka? Anebo se necháte inspirovat množstvím půvabných figurek Svatým Josefem či Jezulátkem počínaje a autíčky nebo tažnými psy konče? Záleží na Vás, fantazii se meze nekladou a už vůbec ne o Vánocích.

kominicek
Náš Tip: Pro uchování štěstí doporučujeme přidat oblíbeného kominíčka.

Nezapomeňte na špici
Ovšem pozor, nesmíme zapomenout ani na špici! Letos stromečky nosí nahoře především bílou, fialovou a tyrkysově modrou nebo okrovou! Že se Vám líbí jiné barvy? Ozdobte si svůj stromeček dle vlastních představ, nejdůležitější je, aby se líbil Vám a Vaší rodině.

vanocni ozdoby a figurky

Více inspirace pro výzdobu Vašeho domova najdete na stránkách e-shopu www.glassor.cz, kde si můžete svou vánoční dekoraci také objednat. Neváhejte, Vánoce tady budou rychleji, než si myslíte!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze