Úvod

Lindab: bez starostí o střechu nad hlavou

Slyšeli jste o bezúdržbové krytině? Potřebujete novou střechu a nechcete čekat a riskovat déšť při výměně tašek? Dobrá cena, rychlá a snadná pokládka a váha jen 5kg/m2 jsou jedněmi z hlavních výhod bezúdržbových lehkých střešních krytin Lindab.


Na pohled je krytina téměř k nerozeznání od klasické skládané střechy, rozdíl je však v jejích výjimečných vlastnostech, které splňují veškeré estetické, technické i funkční požadavky pro moderní i tradiční architekturu. STŘECHA JAKOU CHCETE ZA PÁR  DNÍ!

Nabídka švédské společnosti Lindab představuje 4 různé typy profilovaných lehkých střešních krytin ve více jak 17 různých barevných odstínech a povrchových úpravách Polyester, Polyester matný nebo HB Polyester – Lindab Ideal, Mega, Topline. Střechu z kvalitního švédského ocelového plechu si navíc objednáváte přesně na míru své střechy, neplatíte ani metr materiálu navíc. Krytina se dodává v pásech o stavební šířce 1–1,12 m a délce podle potřeb a přání zákazníka, maximálně však 6,14 m. Posledním typem krytiny jsou šablony Goodlock s unikátním zámkovým kotvením a nejvyšší vlnou na trhu 48 mm, která je určena pro náročného zákazníka vyžadujícího esteticky dokonalé řešení pro svůj dům. Na montáž střešního systému Lindab pro středně velký rodinný dům stačí několik dnů. Prokázaná životnost krytiny je minimálně 40let v závislosti na podmínkách jakým je vystavena, garantovaná záruka od výrobce je 15 let. To vše bez nutnosti natírání nebo jiné zvláštní údržby.

Od cenově dostupných po luxusní - 4 varianty lehké střešní krytiny Lindab:

Lindab Topline - výjiměčná dvojitou ochranou proti zatečení a 42 mm m vysoká vlna
Pro zákazníky hledající kvalitu a originál, je připravena vysoce kvalitní krytina Lindab Topline, věrně imitující klasickou skládanou tašku. Řadí se mezi krytiny s nejvyšším profilem na trhu, díky výšce vlny 42 mm se při montáži neprohýbá, neláme a celkově je velmi pevná. Lze ji použít pro střechy se sklonem již od 14°. Tato profilovaná krytina si získala velkou oblibu u zákazníků hlavně pro široký výběr z barevných odstínů, u montážníků pak díky přesnosti a tím pádem nekomplikované a bezvadné montáži.

- výška vlny 42mm, vyšší pevnost a tuhost krytiny 
- dvojitá vodní drážka, dvojité jištění proti vodě  
- v povrchových úpravách Polyester, Polyester matný
a nejkvalitnější povrchová úprava HB Polyester  
- v 17 barvách  
- dodávaná z výrobního závodu Praha

Lindab Mega - atraktivní profilováním v románském stylu 
Zákazníkům preferujícím krytinu s výrazným vzhledem za dostupnou cenu je určena Lindab Mega. Cenově dostupná krytina z odlišující se od ostatních výrazným vzhledem v románském stylu. V nabídce je ve 14 barvách, 6 matných odstínech. Pro krytinu Mega je typická snadná montáž, bezúdržbovost a použití na sklony od 14°. 

- atraktivní románský styl 
- výška vlny 30mm  
- možnost volby délky modulu 350 nebo 400mm  
- střešní krytina za příznivou cenu 
- v nabídce v povrchové úpravě Polyester a Polyester matný   
- v 17 barvách, z toho 5 matných odstínech
- dodávaná z výrobního závodu Hustopeče

 

Lindab Ideal - nejlevněší varianta lehké střešní krytiny na trhu
Pro zákazníky, kteří potřebují novou střechu, ale mají k dispozici jen omezené finanční prostředky, je připravena krytina Lindab Ideal, cenově nejdostupnější ve své kategorii na trhu. Je velmi žádanou variantou s krycí šířkou 1120 mm a modulem tašky 350 nebo 400mm. Vstupním materiálem je jako u ostatních krytin vysoce kvalitní moderní ocelový plech ve 17 odstínech. Mezi nejoblíbenější patří matné odstíny, které nejblíže imitují staré krytiny, používané na přelomu předminulého století a tudíž vhodné například i na rekonstrukce historických dřevěnic.

- nejrozšířenější varianta na trhu 
- ekonomicky nejdostupnější lehká střešní krytina 
- výška vlny 27mm 
- možnost volby délky modulu 350 nebo 400mm 
- v povrchových úpravách Polyester a Polyester matný 
- v 17 barvách, z toho 5 matných odstínech
- dodávaná z výrobního závodu Hustopeče

 

Lindab Goodlock - výběrová střešní krytina bez šroubování v ploše 

Atraktivní a výrazně plastický vzhled dělá krytinu Goodlock nerozeznatelnou od klasické skládané krytiny. Tato krytina je unikátní tím, že se nešroubuje v ploše a odpadají tedy obavy zákazníků ohledně zatékání v místech kotvení. Ta jsou v tomto případě totiž překryty samotnou krytinou, čímž se také maximálně eliminuje působení povětrnostních vlivů na životnost krytiny. Praktičnost šablon o rozměru 0,88m2 spočívá také v možnosti krytinu pokládat okamžitě z palety, bez kladečského plánu a snadné dostupnosti díky výrobě a okamžitým skladovým zásobám v ČR. 

  -  nejvyšší výška vlny 48mm pro mohutný nosný profil 
  -  okamžitá dostupnost pro zákazníka 
  -  dodává se v šablonách, vhodná k naskladnění 
  -  v povrchové úpravě Polyester matný 
  -  v nabídce v 5 barvách
  -  dodává se z výrobního závodu Hustopeče

 

Více informací o společnosti Lindab:
www.lindabstrechy.cz, www.lindab.cz


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze