Úvod

Luxusní svítidla v nadčasovém designu

Je Váš domov příliš krásný na to, abyste jej osvítili obyčejnými svítidly? Dopřejte mu moderní osvětlovací prvky od výrobce, který patří mezi špičku v oboru osvětlování. Nainstalujte si domů designová svítidla, která Vás oslní nejen nádherným nadčasovým vzhledem, ale i svými užitnými vlastnostmi.


Jedinečný design korunovaný nadčasovostí 
Podobně jako šperky korunují krásu žen a zdůrazňují jejich vnady, designová svítidla jsou tu proto, aby dodala našemu interiéru na přitažlivosti a osobitosti. Ovšem také ve světě bydlení se střídají módní trendy skoro tak rychle jako roční období. Pokud toužíte po vkusných osvětlovacích prvcích, jejichž vzhled se Vám nikdy neokouká, pak byste měli při svém výběru upřednostnit svítidla s nadčasovým designem. Mezi absolutní špičku v oblasti osvětlování patří Artemide, společnost s bohatou historií, jejíž svítidla se pyšní celou řadou významných ocenění, jako je například Copasso D´Oro, a jsou zahrnuta do stálých kolekcí nejvýznamnějších muzeí světa včetně Muzea moderního umění v New Yorku. Za úspěchem nepochybně stojí filosofie firmy nenásledovat žádné směry designu, ale vytvářet nové, doplněná spoluprací s předními světovými designéry a architekty, jako je např. Vico Magistreti, Richard Sapper, Norman Foster, Karim Rashid a mnoho dalších. V osvětlovacích prvcích Artemide se umně snoubí požadavky na design s velice kvalitním technickým provedením a důrazem na užitnou hodnotu těles. 

     

Pro vnitřní i venkovní použití
Sortiment svítidel Artemide je velmi široký, od proslulých interiérových svítidel klasické kolekce Artemide a ručně vyráběných skleněných svítidel Artemide COLLEZIONI, přes osvětlovací systémy Artemide ARCHITECTUAL, až po nejnovější svítidla s LED zdroji pro vnitřní i venkovní použití. Velké oblibě se těší svítidla s možností volby barvy světla. U nejnovějších typů se zabudovanými hodinami lze průběh světelných nálad programovat v určeném čase. Nejnovějším výsledkem navrhování v duchu sloganu Artemide – the human light (světlo pro člověka) je kolekce a. l.s.o., kde je kromě světelných zdrojů v systému METAMORFOSI součástí svítidla ještě zvukový nosič a elektrostatický filtr pro čištění vzduchu. Samozřejmostí je také použití LED zdrojů, a to v osvětlovacích tělesech jak pro vnitřní, tak pro i venkovní použití. Použití systému MICROLIGHT v tělese pro venkovní použití umožňuje vytvoření zcela unikátního venkovního osvětlení objektů, při kterém nedochází k podstatnému narušení vzhledu objektu instalovanými reflektory. K dalším výhodám technologie MICROLIGHT patří dlouhá životnost, nízký příkon energie, stejně jako výrazná eliminace světelného smogu.

      

Nejkrásnější svítidla na dosah ruky
Také Vás svítidla Artemide okouzlila? Pak určitě nalistujte www.selene-artemide.cz, stránky společnosti Selene spol. s.r.o., výhradního dodavatele pro Českou republiku. Díky jeho husté síti prodejců a obchodních partnerů Selene jsou svítidla Artemide dodávána po celé republice. Součástí nabídky je kompletní servis zahrnující návrhy osvětlení, konzultace, montáže, záruční i pozáruční servis. Pokud si chcete prohlédnout tato výjimečná svítidla na vlastní oči, navštivte specializovaný showroom svítidel Artemide v Praze na Vinohradech, anebo v Holešovicích v ulici Komunardů. Rozsviťte svůj dům luxusními designovými svítidly, která Vám budou všichni závidět!

www.selene-artemide.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze