Úvod

Bidetové sedátko MULTICLIN PRO II

Voda – jemná, šetrná, důkladná, osvěžující. A přesto si tak často musíme na WC vystačit s klozetem a papírem. Jak příjemné je potom pro naše intimní partie použití bidetu.


V naší republice ale bohužel není obvyklé mít toaletu a hned vedle i bidet. Jednak jsme k takovéto hygieně nebyli dlouhá léta „vychováváni“ a za druhé jsme ve většině případů limitování velikostí koupelny nebo WC. I proto se u nás bidet moc neujal. 

Pro ty, kteří se rozhodnou pro jemnější a důkladnější očistu vodou, ale na jejich toaletu se bidet nevejde, máme řešení. Můžete zvolit tzv. 2 v 1 a tím je kombinace WC a bidetu. Firma ROCA uvádí na trh svou sprchovací toaletu – MULTICLIN PRO II
.

MULTICLIN PRO II je bidetové sedátko, které lze upevnit na klozetové mísy série Dama Senso a Giralda také od výrobce ROCA. Multiclin Pro II má mnoho funkcí, které každý uživatel ocení - např. anální nebo perineální sprchu s masážním režimem, regulaci tlaku i teploty vody a nebo fén pro jemné osušení.

Ani při takovém množství funkcí není obtížné toto zařízení ovládat. Předností Multiclinu Pro II je právě jeho jednoduchá ovladatelnost pomocí tlačítek. Poskytne tak svému majitele vysoký uživatelský komfort. Toto elektronické zařízení potřebuje ke svému fungování jen elektrický proud. Je proto potřeba zajistit zásuvku v blízkosti toalety. Montáž i demontáž je velmi jednoduchá.



Pokud se tedy rozhodnete pro toto bidetové sedátko, dopřejete tělu příjemný pocit z čistoty a osvěženi. Vedle hygienických má bidet nebo bidetové sedátko i zdravotní aspekty. Napomáhá při různých onemocněních v intimních oblastech a především ženy ho jistě ocení pro jeho jemnou péči.

Více informací o tomto, ale i o dalších výrobcích najdete na www.mbkeramika.cz. Zde si můžete také on-line prohlédnout náš nový katalog novinek pro rok 2010 nebo si ho zdarma objednat.

www.mbkeramika.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze