Úvod

Ovládací přístroje v moderním designu, nadupané technologiemi

Stalo se vám, že jste zařídili pokoj či celý domov podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, pečlivě vybírali nábytek a doplňky, ladili barvy, ale výslednému efektu přesto nakonec něco chybělo? Pořád váš domov nevypadal tak perfektně, jako to vídáte na stránkách časopisů o bydlení? Tajemství totiž tkví v detailech. V takových, o kterých by vás možná ani nenapadlo přemýšlet – například ve vypínačích.


Ne každý má možnost si postavit nové bydlení zcela podle svých představ. Plno z nás pracuje s tím, co už vytvořil někdo před námi. Měříme prostor, posouváme příčky, malujeme, klademe podlahy, ale vypínače zůstávají. Je to ale škoda – design a hlavně funkční možnosti se v tomto odvětví výrazně posunuly. „Něžné křivky vypínače a jemnosti linek dodávají výrobku lehkost“, představuje Florent Glenisson, designér společnost LEGRAND, novou řadu Valena Life. LEGRAND je světový specialista pro elektrické instalace a datové rozvody působící ve více než 70 zemích.
vypinac s ornamenty
Heslem nové řady Valena Life je „Nastartujte svůj život“.

Jsou to totiž právě detaily, které vás mohou vytrhnout ze stereotypu a příjemně narušit vaši každodenní rutinu. Kolikrát za den sáhnete po vypínači? Tuto malou krabičku máte neustále na očích a několikrát za den ji použijete. Už proto je zapotřebí, ale nejen plnila bezchybně svou funkci, ale také vyhovovala vašemu estetickému cítění. Produkty Valena Life si můžete pořídit ve svěžích barvách, které se přesně hodí do vašeho interiéru. Záleží na vás, zda zvolíte Nadčasovou klasiku, Současnou modernost, nebo Výraznou expresivnost.
podsvetleny spinac limetkovy
Inteligentní technologie pro vaše pohodlné bydlení

Co všechno vám dnešní moderní elektrické ovladače nabízejí? Například USB nabíječky, digitální termostat pro podlahové topení nebo modul s funkcí bluetooth pro přehrání oblíbené hudby z telefonu nebo počítače. Pro vytvoření domácí pohody slouží stmívač, kterým lze ubrat či přidat světlo dle libosti. Zásuvky s dětskými clonkami zvýší bezpečnost dětí a u výpadku proudu každý určitě ocení přenosné nouzové orientační svítidlo. Pohybový senzor rozsvítí za vás, je tak ideální například v situacích, kdy jdete od auta s plnýma rukama. Tak, jako se automobily plní novými funkcemi, které mají za cíl zvýšit uživatelský komfort, tak ani domácnosti nezůstávají pozadu. A výrobci na to musí reagovat. LEGRAND má řešení pro každou moderní „vychytávku“, jakou si do svého domova vymyslíte.
zasuvka USB cihlova
Valena Life dále využívá zcela nový typ mechanismu VALENA IN’MATIC. Mezi jeho hlavní přednosti patří zejména izolovaná pevná montážní deska, která poskytuje ochranu proti zásahu elektrickým proudem a zraněním při montáži. Pro bezpečnost nejen těch nejmenších členů rodiny slouží v zásuvkách integrovaná dětská ochrana. Součástí každého přístroje je ochranná krytka, která zabezpečí ochranu zařízení před prachem, malováním a poškrábáním ve fází dokončování stavby nebo rekonstrukci. Při montáži oceníte snadné zapojení – díky automatickým svorkám zabere připojení jen pár vteřin. U zásuvky je součástí mechanismu bezšroubová krytka, takže ji stačí pouze nacvaknout a pak jediným cvaknutím připevnit rámeček.

Designéři a inženýři pracující pro výrobní společnosti LEGRAND dělají vše pro to, aby vyhověli vašemu vkusu a usnadnili váš každodenní život. Byla by škoda jejich úsilí nevyužít ve svůj prospěch.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze