Úvod

Moderní dřevostavby od RD Rýmařov se těší velké oblibě

Nemůžete se dočkat bydlení ve vlastním domě? Nechte si postavit dřevostavbu. Krásné a nízkoenergetické rodinné domy na klíč se dají postavit za měsíc, a to se zárukou 30 let na celý konstrukční systém. Vybrat si můžete z domů mnoha typů.


Oblíbené moderní dřevostavby
Vysoký uživatelský komfort, nízká energetická náročnost, pohledová a materiálová kvalita, příznivá cena a rychlost výstavby, to jsou nároky kladené na domy 21. století. Moderní dřevostavby všechny tyto nároky splňují, a proto v nich žije čím dál více spokojených rodin. Největší oblibě se těší rodinné domy na klíč, které si vyberete podle katalogu, a dál už se nemusíte o nic kolem výstavby starat. Jen sledovat, jak se Váš nový domov staví.



Přednosti montovaných domů
Krásné dřevostavby od předního dodavatele rodinných domů, RD Rýmařov, jsou postavené za jeden měsíc. Důkazem toho, že rychlá výstavba rozhodně není na úkor kvality, je 30letá záruka na konstrukční systém. Co nás dále zaujalo, to je záruka nízké energetické náročnosti méně než (60 kwh na
ročně), stejně jako 100% garantovaná cena. Montované domy mohou mít mnoho tváří. Je libo klasický dům? Jednopatrový bezbariérový bungalov? Architektonicky zajímavé řešení? Záleží na tom, jakému typu bydlení dáte přednost.





Vyberte si ten svůj
Pokud tedy toužíte po krásném montovaném domě, který se přizpůsobí Vašim nárokům a potřebám, svěřte své bydlení do rukou tradiční seriozní firmy s mnohaletou historií. RD Rýmařov se pyšní již několika úspěšně zrealizovanými nadčasovými projekty (např. Lodž, Stollhof, inovační centrum MSDK), a patří mezi největší dodavatele rodinných domů v Evropě. Pro inspiraci nalistujte katalog domů na www.rdrymarov.cz, kde si můžete vybrat celkem z 10 typových řad. V široké škále rodinných domů jistě najdete ten svůj.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze