Úvod

Moderní kuchyně – na dvířkách záleží

Hledáte slušivý kabátek pro svou moderní kuchyni? Nechte se inspirovat barevnou paletou nadčasových dekorů dvířek, kterou přinesl podzim 2013! Metalický vzhled, stejně jako design kamenného dubu, můžete dle libosti kombinovat s různými dekory a dodat tak své oblíbené části bydlení nevšedně krásnou tvář.


Nejširší nabídka dekorů dvířek
Vaření ani stolování v kuchyni bez nápadu nikoho nebaví. To prozíraví majitelé interiérů dobře vědí a věnují proto vzhledu srdce svého domova bedlivou pozornost. Mezi nejdůležitější části dotvářející celkovou atmosféru kuchyně patří bezesporu dvířka. Velké oblibě se těší foliovaná dvířka, která se pyšní pěkným vzhledem, a dávají možnost volby z mnoha různých dekorů. Vedle fóliovaných dvířek nabízí společnost Trachea, výrobce nábytkových dvířek, také nejširší paletu dekorů v oblasti akrylátových dvířek T. acrylic, a to jak v lesklém, tak v matném provedení. Společnost Trachea, navíc jako jediná dokáže frézovat jemné linky do těchto akrylátových dvířek. Pojďme si jeho krásná dvířka blíže prohlédnout!

kuchynska dvirka z brouseneho hliníku T.acrylic

Je libo metalický vzhled?
Typická moderní textura broušeného hliníku v absolutně hladkém, a zároveň ultra lesklém provedení na první pohled zaujme každého milovníka moderního stylu bydlení. Dekor hliník je zajímavý sám o sobě, proč se s ním ale spokojit, když ho můžete doplnit spoustou dalších dekorů z produktové řady T.acrylic? Navíc aplikace dekorativního tisku Overface přináší nekonečně mnoho možností.

leskla hlinikova dvirka T.acrylic

Anebo raději dub?
Podzim 2013 přinesl neobyčejně krásné dekory také u fóliovaných dvířek. Spojení elegance a nadčasovosti přináší např. fólie dub kamenný a pískový. Kresba dekoru je shodná, rozdíl spočívá v barvě a autentičnosti. Tmavší kamenný dub laděný do šedohnědých tónů se může pochlubit plastickým reliéfem fólie, takže ho na první pohled nerozeznáte od dřevěného masivu. Stejně jako v případě hliníku lze také tyto folie zkombinovat s dalšími dekory.

foliovana dvirka s dekorem kamenny dub

Dolaďte svou kuchyni!
Že byste si rádi prohlédli další možnosti, kterými můžete svou kuchyni doladit, a dodat jí na osobitosti? Nahlédněte do galerie dekorativního tisku Overface, kde najdete jak florální, tak abstraktní grafické motivy!

dekorativni potisk dvirek Overface

Další možnost představuje aplikace Vašich vlastních motivů. Stačí jen navštívit některé z autorizovaných prodejců nebo studií Trachea, kde Vám poskytnou kompletní servis. Potřebné kontakty najdete zde. Vyberte si prodejce či studio, do kterého to máte nejblíže, ať máte svou krásnou kuchyni co nejdříve!

Trachea logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze