Úvod

Provoněná domácnost bez jediného doteku? Splněný sen!

Určitě nám dáte za pravdu, že je mnohem příjemnější přijít do místnosti, která vás okamžitě po vašem vstupu obklopí líbivou vůní, nežli tam, kde vás nevábný odér praští do nosu. Možná se vám to taky někdy stalo - přišli jste k přátelům a jen co se za vámi zavřely dveře, cítili jste nepříliš lákavou vůni jejich domova. Jak je známo, každá domácnost voní jinak a její obyvatelé to necítí. Návštěvy ale ano.


A teď si představte, že si domů pozvete hosty a ti se ihned chytnou za nos, jen co jim otevřete vchodové dveře. Jak by se vám líbila taková představa? Možná byste se hanbou propadli, viďte? Přitom stačí tak málo, aby vaše domácnost všechny příchozí vítala příjemnou vůní, která by se i nadále nesla ovzduším a z vašeho domova tak rázem udělala o něco krásnější místo na zemi.



Když to doma krásně voní
Slyšeli jste již někdy o slovíčku difuzér? Jedná se o speciální nádoby naplněné vodou a vonným olejem, voda se následně odpařuje na bázi studené mlhy a ve spojení s vonným olejíčkem vnáší do ovzduší příjemnou vůni. Difuzéry tak fungují nejen jako zvlhčovač vzduchu, ale zároveň i jako zdroj lákavého aroma, které se následně nese celou domácností.

Aroma difuzer dharma

Aroma difuzér se může stát nedílnou součástí i vašeho domova. Okamžitě se chopí role praktického i estetického doplňku, kdy na jedné straně zvlhčí vzduch a na straně druhé mu dodá příjemné aroma, jenž se stane poznávacím znamením vašeho bydlení. Aby toho nebylo málo, kombinace éterických vonných olejů a vlhkého vzduchu působí pozitivně na zdraví. No uznejte sami - nezní to lákavě?

aroma difuzer Tantra

Jak se difuzér ovládá?
Ovládání aroma difuzéru je velice jednoduché, což je jen další bod k dobru. Nádobku naplníte studenou vodou, vložíte do difuzéru a stisknete jediné tlačítko. Pokud budete chtít přidat vůni, nakapete do vody několik kapiček vonného oleje. Pak už se o nic nemusíte starat. V případě, kdy se zásobník na vodu vyprázdní, elektrický aroma difuzér se automaticky vypne, čímž odbourá riziko nechtěného požáru nebo jiných nehod.

Aroma difuzer Zen

Doplněk domácnosti i kanceláře
Aroma difuzéry jsou stále oblíbenější a vyhledávanější součástí nejen našich domovů, ale můžete je vídat i v kancelářích či jiných komerčních prostorách. Velice žádané jsou například ve wellness centrech, používají se na masážích... Své čestné místo si i pro svůj moderní design dokážou najít opravdu kdekoli. I vy můžete vybírat mezi několika typy difuzérů. Na stránkách bezdoteku.cz jsou k dostání zajímavé, moderní a designově propracované modely, které se stanou třešničkou vašeho bydlení. Některé elektrické difuzéry disponují i podsvícením v několika barevných odstínech, které podtrhnout atmosféru daného prostoru a dodají mu na atraktivitě.

Líbí se vám tyto designové aroma difuzéry? Nyní máte možnost jeden vyhrát, a navíc si vybrat typ, který se vám nejvíce líbí. Neváhejte a zapojte se co nejdříve, soutěž trvá už jen do 13.8.! 
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze