Úvod

Na předokenní rolety není nikdy pozdě

Mrzí Vás, že Vašemu domu chybí předokenní rolety? Pokud jste v průběhu stavby nevyužili možnosti instalace předokenních rolet pod omítku, v případě již hotové fasády si můžete pořídit předokenní rolety pro dodatečnou montáž.


Úspora nákladů a ochrana soukromí
Předokenní rolety představují moderní prvky stínící techniky, které významně přispívají k úspoře nákladů na provoz domácnosti. Zatímco v chladnějších měsících předokenní rolety zamezují nežádoucímu úniku tepla, v létě šetří náklady na klimatizaci. Dalším velkým přínosem předokenních rolet je zvýšená ochrana soukromí, neboť představují účinnou překážku v případě pokusů o násilné vniknutí do domu. A nelze jim upřít ani účinnou izolaci vůči hluku. Předokenní rolety rozdělujeme podle způsobu jejich instalace, a to na rolety pod omítku, které jsou součástí stavby, a rolety pro dodatečnou montáž, které nachází své uplatnění v případě již dokončeného domu.


Rolety pro dodatečnou montáž
Rolety pro dodatečnou montáž představují řešení pro majitele nemovitostí, kteří se dodatečně rozhodli zvýšit úspory energií, a zároveň ochranu svého soukromí, a neplánují přitom žádnou rozsáhlou rekonstrukci. Rolety pro dodatečnou montáž se používají v případě již dokončené fasády, neboť do ní nezasahují, a nevyžadují žádné stavební úpravy. V případě kompletní rekonstrukce s rozsáhlými stavebními úpravami se používají rolety pod omítku.


Moderní řešení pro novostavby
Předokenní rolety představují moderní řešení, jak zvýšit užitné vlastnosti, a zároveň zkrášlit venkovní tvář každé novostavby. Jednu z variant představují předokenní rolety pro zamítací box, kterou oceníte především v případě, že rolety nelze instalovat přímo na vnější zdivo objektu. Roletový box nemusí být vždy předsazen před oknem, ale můžeme ho umístit také směrem do místnosti. Další možností jsou rolety do překladů, kdy se nad okenní otvory nejprve položí speciální překlady, do kterých se následně namontují rolety.


Motorické ovládání pro vyšší komfort
Předokenní rolety lze ovládat několika způsoby. Nejvíce komfortu však nabízí motoricky ovládané rolety. Výhodou rolet MINIROL je možnost výběru z více typů moderních systémů ovládání. Co dále jistě oceníte, to je špičkový záruční i pozáruční servis. Tak nezapomeňte, na instalaci rolet není nikdy pozdě a dopřejte si všechny výhody, které předokenní rolety pro dodatečnou montáž přinášejí. Více na www.minirol.cz.

Prodejní a servisní síť najde zde.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze