Úvod

Nábytkové sestavy – nejvděčnější vybavení dětských pokojů

Zařizujete dětský pokoj a hledáte inspiraci? Nábytkové sestavy představují osvědčené řešení, jak vybavit dětský pokoj pro holky i pro kluky. Vyberte svým dětem nábytkovou sestavu od těch nejkvalitnějších výrobců.


Praktické a stylové řešení
Zařídit dětský pokoj tak, aby plně vyhovoval potřebám jeho obyvatele či obyvatel, není vůbec snadné. Vždy je třeba zohlednit věk, pohlaví, vkus i zájmy dítěte a k tomu ještě vzít v úvahu naše finanční a prostorové možnosti. Nábytkové sestavy od kvalitních výrobců v tomto ohledu patří mezi nejvděčnější vybavení dětských pokojů. Vyznačují se jednotným designem a dobře promyšlenou koncepcí umožňující maximální využití prostoru. Mezi nejvyhledávanější patří dětské pokoje od Alda, a to díky široké nabídce nábytkových sestav pro děti všech věkových kategorií. Na následujících řádcích Vám přinášíme několik inspirativních tipů.


Moderní dětský nábytek

Z řad moderního dětského nábytku Aldo dováženého od těch nejlepších evropských výrobců, jsme pro Vás vybrali tři ukázky:
  • Dětský pokoj Charley, kde nás nejvíce zaujala postel s nadstavcem, a to velkorysým množstvím nabízeného úložného prostoru.
  • Šarmantní francouzský design dětského pokoje pro dívku Karibu s velkou šatní skříní, která může být ve dvou i trojdveřovém provedení.
  • Multifunkční dětský pokoj Fresno, který nabízí nespočet různých variant uspořádání.
Více inspirace pro interiér Vašich dětí najdete na www.nabytek-aldo.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze