Úvod

Řešíte kvalitu vzduchu ve Vaší domácnosti?

Rekuperace Vás vzduch vyčistí a zároveň sníží účty za teplo. Rekuperační jednotky pro domácnost jsou ideálním řešením pro rodiny, jež bydlí v lokalitách se zhoršenou kvalitou vzduchu a pro které je tak „klasické“ větrání nejenže nepříjemné z hlediska vpouštění škodlivin do domácnosti, ale také ekonomicky příliš nákladné z důvodu volného vypouštění teplého vzduchu do exteriéru.


Rekuperační jednotky Get Air v sobě mají zabudovaný filtr, který dokáže zachytit alergeny, plísně, viry, nečistoty a nadměrnou vlhkost. Do interiéru Vám tak proudí čistý vzduch. Větrání za pomoci rekuperačních jednotek probíhá automaticky v průběhu celého dne.

Jak rekuperační jednotky fungují?
Jednotky Get Air pracují „decentralizovaně“, jsou umístěny v obvodových zdech vybraných místností. Zatímco jedna skupina jednotek vypouští do ovzduší vzduch z interiéru, přičemž v rámci tohoto procesu je ohříván keramický výměník, druhá sada jednotek ve stejnou dobu vpouští do interiéru vzduch zvenčí, kdy v rámci tohoto procesu dochází k čištění a ohřátí vzduchu. Jednotky rekuperace dokáží využít až 91 % tepla, které z místnosti vypouští ven. Úspory na účtu za teplo tak v optimálním případě atakují hranici 50 %.

rekuperace vzduchu

Výhody rekuperačních jednotek Get Air
• jednouchá instalace (žádné roury, předehřívače)
• tichý provoz
• účinný filtr nečistot
• vysoká efektivita zpětného využití teplého vzduchu
• snadné ovládání za pomoci kontrolního panelu
• nízké náklady na údržbu
• stabilní výkon

Využít lze „odpadové“ teplo z kuchyně i ložnice
Rekuperační jednotky lze umístit do všech místností s obvodovými zdmi. Ať už jsou to místnosti s nadměrným výskytem „odpadového“ teplého vzduchu, tj. kuchyně a koupelna, či místnosti, v nichž rodina tráví většinu času, tj. obývací pokoj, dětský pokoj, ložnice.

rekuperace vrt

V případě že řešíte, jak zvýšit komfort pobytu ve Vaší domácnosti a zároveň se Vám líbí myšlenka úspory na účtu za teplo, určitě se začněte zajímat o možnosti instalace rekuperačních jednotek ve Vašem bytě či rodinném domě.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze