Úvod

Vinylová podlaha – elegantní a praktické řešení pro Váš domov

Dokončujete své nové bydlení, anebo plánujete jeho rekonstrukci? Dopřejte svému domovu vysoce kvalitní podlahu v moderním designu. Vinylové podlahy představují jedinečné spojení krásného vzhledu a velice sympatických užitných vlastností.


Oblíbené vinylové podlahy
Pokud zvažujete druh materiálu, který použijete na svou novou podlahu, nezapomeňte vzít v úvahu také vinylové podlahové krytiny. Vinylové podlahy se těší velké oblibě hned z několika důvodů. Pyšní se krásným vzhledem, jsou příjemné na chůzi, vyznačují se minimálním kročejovým hlukem a mají celou řadu vynikajících užitných vlastností, jako jsou například skvělé tepelně izolační vlastnosti (pročež se hodí i pro podlahové topení). Ve srovnání s laminem jsou vinylové podlahy nejen pocitově teplejší, ale také kladou menší tepelný odpor, což se přispívá k úspoře nákladů na vytápění. Pokud máte totiž doma vinylovou podlahu, postačí vytápět místnosti na nižší teplotu.

 
Thermofix - Buk rustikal.

Ideální do domácnosti
Za královnu mezi vinylovými podlahovými krytinami je právem považována luxusní vinylová podlaha Thermofix z Fatry. Jedná se o český výrobek, který je synonymem vysoké kvality a moderního designu. Vinylové podlahy Thermofix jsou ideální do všech místností v domácnosti, a to pro jejich vysokou odolnost, nenáročnost na údržbu, odolnost vůči vlhkosti a líbivý design. Vysokou odolnost oceníte především v případě, že máte doma malé děti nebo domácí mazlíčky. Vinylová podlaha Thermofix je nejen příjemně teplá, ale také neuvěřitelně odolná vůči pádům předmětů i poškrábání. Nenáročnost na údržbu uvítáte především v kuchyni (vinylovou podlahu stačí jen setřít mopem) a odolnost vůči vlhkosti zase v koupelně. Vkusný moderní design oceníte nejvíce v reprezentativních prostorách, jako je obývací pokoj. Pro své užitné vlastnosti patří vinylové podlahy mezi oblíbená řešení nejen v domácnostech, ale také ve veřejných prostorách, hotely počínaje a kancelářemi konče.

 

 
Thermofix - Dub bělený.

Dokonalá imitace přírodních materiálů
Vzory vinylových podlah Thermofix dokonale imitují přírodní materiály, jako je dřevo nebo kámen, a to nejen pohledově, ale také na dotyk. Pokud tedy toužíte po kvalitní podlahové krytině s luxusním vzhledem přírodního dřeva nebo kamenné dlažby, která Vás navíc odmění spoustou vynikajících užitných vlastností, vinylová podlaha Thermofix Vás rozhodně nezklame. Více inspirace pro Váš domov najdete na www.fatrafloor.cz.
 
www.fatrafloor.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze