Úvod

Nádherný nábytek pro Váš domov i zahradu

Také ještě nemáte reprezentativní zahradní nábytek, kterým by se mohla Vaše zahrada či terasa pochlubit? Anebo byste svůj interiér rádi obohatili o zajímavý solitér, či snad nábytkovou sestavu? Udělejte si s námi malý inspirativní výlet do světa nábytku.


Komfortní a stylové venkovní posezení
Protože léto už neodbytně klepe na dveře, začneme náš výlet pěkně v pohodlí venkovního posezení. Ratanový zahradní nábytek z kolekce Maxim je zárukou krásného přírodního vzhledu a dokonalého komfortu. Proutí vyrobené z umělého vlákna výborně odolává povětrnostním vlivům a slibuje dlouhou životnost. Díky variabilitě zahradní sestavy si můžete poskládat variantu, která bude nejvíce vyhovovat Vašim potřebám. Sofa v provedení dvojsed či trojsed, křeslo, jídelní křeslo, jídelní stůl a podnožka, to jsou součásti mozaiky, ze kterých vytvoříte příjemné zázemí na terase, v zimní zahradě, anebo třeba pod pergolou. Pokud si kromě posezení chcete dopřát také poležení, vyberte si některé z lehátek Elements, ke kterému se skvěle hodí nízký stolek. Velké oblibě se rovněž těší křeslo bez područek, anebo sofa.
 

Krásný nábytek do obývacího pokoje
A nyní se pojďme přesunout do obývacího pokoje, kde nesmí chybět stylová sedací souprava. Kožená sedací souprava Rockefeller dodá Vašemu interiéru vskutku reprezentativní, a zároveň velmi příjemnou atmosféru. Pohodlně usadí čtyři dospělé osoby. A barevné kombinace? Stačí si jen vybrat z pestrého vzorníku. Televizní stolek je blízký příbuzný každé sedací soupravy umístěné v obývacím pokoji. Nás nejvíce zaujal TV stolek Maya z masivního dubu. Poctivé řemeslné zpracování a důmyslné členění úložného prostoru pod obrazovkou ho řadí mezi nejoblíbenější TV stolky vůbec. Vybrat si můžete ze dvou nadčasových variant: světle šedého a hnědého provedení.
 

Jídelní stůl je součástí srdce domova
U dubového masivu ještě zůstaneme. Jídelní stůl, ať už umístěný v kuchyni, anebo vedle v jídelně, je neoddělitelnou součástí každého srdce domova. Dřevěný masiv je zárukou krásného přírodního vzhledu a nekonečně dlouhé životnosti. Dopřejte svému kulinářskému zázemí krásný jídelní stůl z dubového masivu! Vybrat si můžete z několika rozměrů. Že si přejete netradiční jídelní stůl, který jen tak někdo nemá? Využijte služby zakázková výroba na míru.
 

Nechte se inspirovat
Tento krásný interiérový i zahradní nábytek nakoupíte v internetovém obchodě www.donate.cz. Pořízení nábytku po internetu sice představuje nejpohodlnější způsob nákupu vůbec, ale pokud si uděláte výlet do prodejny ve Velkých Popovicích, budete odměněni nevšedním zážitkem, který Vám přinese spoustu inspirace, jak elegantně zútulnit svůj dům i zahradu. V obou případech Vám přejeme příjemný výlet, ať už bude skutečný, anebo jen virtuální.

 
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze