Úvod

Naše ložnice jsou tam, kde se spí nejlépe

Ložnice bývá intimní zónou bytu, kde relaxujeme a spíme. Každý má však o vybavení ložnice jiné mínění. Někomu se líbí účelné, jednoduché ložnicové sestavy – tedy vše ve stejném designu, jiný kombinuje nábytek do ložnice z různých typů, další uznává pouze tradiční ložnice z masivu. Nejlepší-nábytek.cz nabízí každému to, co se mu líbí nejvíce. Různé styly, barvy, materiály, provedení, kvalitu, servis. Prostě ložnici podle vlastních představ.


Bílá barva symbolizuje čistotu, a v případě, že si ji zvolíte jako základ své ložnice, získáte i příjemný pocit z celého prostoru. Ložnice z masivu SKAGEN je navíc pocitově proteplena díky kombinaci bílé a medové barvy a použité borovicové dřevo vše příjemně umocňuje. V jednoduchosti a lehce oblých tvarech této ložnice je elegance a krása, která ke své dokonalosti již potřebuje jen několik výraznějších doplňků.

bila loznice SKAGEN

Absolutně moderní, minimalistická, precizně zpracovaná, upravena kartáčováním – to je ložnice ATLANTA, ta pravá pro vyznavače trendy stylů. Zároveň však v sobě snoubí tradici a ověřenou klasiku, neboť je vyrobena z dubového masivu a ošetřena přírodním německým voskem a olejem. Struktura dřeva tak o to více vyniká. ATLANTA je moderní ložnice, se kterou nelze udělat chybu.

loznice ATLANTA dub paleny

Nejen dřevo má ale své příznivce. Právem je obdivován i kvalitní nábytek z lesklého lamina, v tomto případě s dominující bílou barvou ve spojení s tmavými úchyty. Bílá ložnicová sestava IZZI je elegantní, rozjasní každý interiér, který můžete oživit doplňky, a také se není třeba bát výraznější výmalby.

loznicovy nabytek IZZI

Jednotlivé prvky ložnic lze kombinovat, nebo později ložnicovou sestavu doplnit a dodatečně zvolený kousek. Nabídka je pestrá, vybírat se dá z rozdílných stylů. Kvalitní nábytek do ložnice se nekupuje každý den, proto jistě každý uvítá možnost prohlédnutí zvolené ložnice na prodejně a na stejném místě i dokoupení matrací a roštů. Starosti si není třeba dělat ani s dopravou, vynáškou či montáží; kvalitní servis zdarma je zajištěn!

www.nejlepsi-nabytek.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze