Úvod

Exotická inspirace pro Vaši ložnici: Nábytek z banánového listí

Potrpíte si na originální exotický nábytek, který jen tak někdo nemá? Nábytek z banánového listí Váš interiér příjemně odlehčí. Díky jeho krásnému přírodnímu vzhledu jej dokonale sladíte s ostatním vybavením.


Objevte kouzlo banánového nábytku
Hledáte inspiraci pro svou ložnici? Objevte kouzlo banánového nábytku. Na posteli Barika vyrobené z prutů banánového listí se Vám budou zdát ty nejkrásnější sny o exotických zemích. A když zrovna nebudete spát, ale číst, anebo snídat v posteli, oceníte čelo, o které se můžete pohodlně opřít. Když svou krásnou postel doplníte dalšími kousky, budete si připadat jako v ráji. Banánový nábytek svým vzhledem připomíná nábytek z ratanu či mořské trávy, představuje však mnohem originálnější řešení.


Postel BARIKA z banánového listu


Truhla BARIKA z banánové listu

Krásný nábytek z masivního dřeva
Pokud dáváte přednost klasickému nábytku z masivního dřeva, z bohatého sortimentu na Sobnabytek.cz si jistě vyberete. Velké oblibě se těší především nábytek pojatý v populárním mexickém stylu El Paso nebo Hacienda, kterým vybavíte nejen ložnici, ale také ostatní obytné místnosti. Kdo si libuje v jednoduchých liniích, toho jistě osloví čistá moderní linie New York. Rustikálním interiérům nejvíce sluší malovaný nábytek s ručně opracovanými efekty.


Nábytek v mexickém stylu El Paso


Nábytek ve stylu Hacienda


Jednoduchá a moderní linie New York

Více inspirace pro Váš domov načerpáte na internetových stránkách www.sobnabytek.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze