Úvod

Rodinný dům na klíč do 2 milionů už není jen sen

Sníte o spokojeném bydlení ve vlastním domě, ale nemůžete si to dovolit? Nebojte se překročit hranici svých snů. Rodinný dům na klíč včetně DPH se dá dnes pořídit i do 2 milionů korun.


Rodinný dům si můžete dovolit
Společnost RD Rýmařov patří mezi osvědčené dodavatele rodinných domů s více než 40letou tradicí na trhu. V poslední době vzrostla poptávka po kvalitních dřevostavbách a montovaných domech natolik, že firma dodává 500 rodinných domů ročně. Příznivá cena domů společně s možností výběru z mnoha projektů zpřístupňuje kvalitní bydlení v rodinném domě čím dál širšímu okruhu veřejnosti. Nový rodinný dům Kubis dokonce pořídíte do 2 milionů korun, a to včetně DPH a základové desky na klíč.



Nový dům zblízka
Pojďme se nyní podívat na tento nový rodinný dům zblízka. Konkrétně se jedná o projekt domu KUBIS 631, dům moderního vzhledu o rozměrech 9,24 m x 6,81 m (zastavěná plocha činí 62,99m2) s dispozicemi 4 + kk s možností úpravy na 5 + kk. Dům je vybaven inteligentním systémem řízení vytápění a větrání SIEMENS Synco Living. Dům uzavírá sedlová střecha s betonovou krytinou o sklonu 25°. V ceně domu je základová deska, pergola, garážové stání i doprava. Do domu se vchází dveřmi s pěti-komorovými PVC profily v bílé barvě s pětinásobným uzávěrem. Okna a terasové dveře, rovněž v bílé barvě, jsou opatřena izolačním trojsklem se součinitelem prostupu tepla celého okna Uw ≤ 1,0 W/(m2.K). K nízké energeické náročnosti rovněž přispívají obvodové stěny s vnitřní izolací 120 + 40 mm a vnější termofasádou 100 mm, která je uzavřená strukturní barevnou omítkou.



Připraveno k nastěhování

Interiér domu je připraven k okamžitému nastěhování. Dlažba a lamino na podlaze, obklady a sanitární vybavení v koupelně, vyhřívaný zásobník TUV, přípojka na pračku, myčku, kuchyňské přípojky, požární alarm... to vše je zahrnuto v ceně. Proč tedy o bydlení snů pouze snít, když si ho můžete dovolit? Více informací o rodinném domě Kubis, ale i o dalších typových projektech najdete na stránkách www.rdrymarov.cz.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze