Úvod

Zdravotní matrace – cesta ke zdravému spánku a životní energii

Stále častěji, je až příliš těžké, najít v těchto dnech, při uspěchaném životním stylu, dostatek času na kvalitní spánek. Bohužel pro mnoho lidí je spánek šizen i díky špatné matraci. Dopřejte si spánek, po kterém z vás bude každé ráno nový člověk.


Spíte zdravě?
Myslíte si, že spíte zdravě? Jak vlastně takový zdravý spánek vypadá? Kvalita spánku je dána zejména prostředím, ve kterém spíte. Největší roli přitom hraje matrace. Vliv má dále i okolní teplota a vzduch nebo použité materiály lůžkovin. Kvalitní spánek je takový spánek, při kterém se tělo dokáže dokonale zregenerovat a to jak po fyzické, tak po duševní stránce. Jednoduše řečeno, odpočinout si musí tělo i mozek. Člověk by neměl mít problém usnout a během spánku si projít všemi jeho fázemi. Aby k tomuto přirozenému procesu mohlo dojít, je nutné, aby tělo bylo schopné se maximálně uvolnit. Špatná matrace nemusí podporovat správný krevní oběh a nutí vás skládat tělo do nesprávných poloh, což může vést k řadě zdravotních problémů a ránům plných tuhých svalů a unavenosti. Řešením takovýchto problémů, jsou kvalitní přírodní zdravotní matrace.

bavlna

Zdravotní matrace z přírodních materiálů

Odjakživa jsou přírodní materiály pro člověka mnohem přirozenější a zdravější než syntetika. Přírodní zdravotní matrace jsou plně ekologické a neobsahují toxické ani chemické látky. Vaše tělo může být v dokonalém kontaktu s matrací prostřednictvím kůže a cítit se přitom fantasticky. Přírodní zdravotní matrace jsou skvělou cestou, jak se vyhnout chemickým toxinům při spánku, relaxaci a odpočinku.

kokosove vlakno

Používané přírodní materiály
Nejčastěji se používají kokosová vlákna, 100% bavlna, přírodní latex nebo koňské žíně. Všechny tyto materiály mají vynikající, zdraví prospěšné vlastnosti. Jsou hypo-alergenní a anti-mikrobakteriální. Přírodní zdravotní matrace se nestávají útočištěm roztočů. Dokážou efektivně odvádět vlhkost od těla přičemž vytvořený pot dobře odpařují a zároveň jsou prodyšné a neblokují kožní dýchání.

Zdravotní matrace pro lidi v každém věku
Kvalita spánku má zásadní význam pro všechny věkové kategorie. Děti potřebují kvalitní matrace zejména pro zdravý růst a vývoj. Dospělí zas pro zvládání každodenního shonu, zvláště potýkají-li se, například v důsledku vyššího věku, se zdravotními problémy. Zpravidla je nejvhodnější taková matrace, která se přizpůsobí křivkám vašeho těla, ale zároveň mu nedovolí ochabnout. V takovém případě nedochází k deformaci páteře a v důsledku nepřirozené polohy těla. Přírodní zdravotní matrace jsou vhodné pro lidi s alergiemi nebo nadváhou.

prirodni matrace

Zdravotní matrace z prirodni-matrace.cz
Investujte rozumně do zdravého spánku. Přírodní zdravotní matrace, které najdete na www.prirodni-matrace.cz jsou ručně vyrobeny a to pouze z přírodních materiálů. Jsou pevné, stabilní a odolné. Nezpůsobují elektromagnetické pnutí a tlak jako je tomu u syntetických matrací. Vybrat si přitom můžete z rozličných tuhostí a tvrdostí a zvolit můžete také jádro.

Máte-li atypické rozměry postele nebo jiný konkrétní požadavek, neváhejte nás kontaktovat. Díky tomu, že vyrábíme matrace ručně, jsme schopni vyrobit takový rozměr, který vám bude naprosto vyhovovat. Díky přírodním matracím můžete lépe spát, lépe relaxovat a lépe se i cítit.
prirodni matrace logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze