Úvod

Nátěry kovů s jistotou

Chystáte se natírat kov? Požadujete účinnou ochranu proti korozi? Hledáte jistotu, že nátěr vydrží dlouho a nikdy se neoloupe? Kladete důraz na jednoduché a rychlé řešení? Chcete se vyhnout defektům? Řešením je ETENAL na kovy. Samozákladující barva v systému s účinným odmašťovačem.


Zabraňte korozi
Zatímco v přírodě je koroze naprosto přirozený jev, člověkem je vnímán jako znehodnocení materiálu. Tento proces sice nejde úplně zastavit, ale můžeme ho výrazně zpomalit či oddálit pomocí antikorozních nátěrových hmot. A ideální je udělat to ještě dříve, než se koroze na povrchu vyskytne.

 

Jaká je nejdůležitější fáze natírání?
Přes 90% všech poruch nátěrových systémů je způsobeno nesprávnou přípravou podkladu. Tato fáze je pro dlouhou životnost nátěru naprosto rozhodující. Přesto je velmi často zanedbávána. Někdy z neznalosti, často z pohodlnosti. Nestačí jen povrch mechanicky zbavit nesoudržných částí, volné rzi nebo zbytků starých nátěrů. Ještě důležitější, před nanesením barvy, je podklad dokonale očistit a odmastit. Použijete-li k očištění kovu ETERNAL odmašťovač, získáte tu nejlepší možnou přilnavost nátěrového filmu. Tento profesionální odmašťovací přípravek obsahuje speciální přísadu, která vytvoří na povrchu kovu velmi tenkou vrstvičku, chemicky svázanou s kovem. Ta způsobí, že přilnavost nátěru je dokonce vyšší, než by tomu bylo na dokonale čistém kovu. Tím je prakticky vyloučeno jakékoliv odlupování barvy.

 
ETERNAL odmasťovač, ETERNAL na kovy.

Nátěry kovů s jistotou
Lidé čím dál častěji poptávají jednoduché, cenově přijatelné a přitom rychlé řešení. Otevřít barvu, zamíchat a natírat. Barva musí spolehlivě držet na každém povrchu, ideálně s vynecháním základního nátěru. Pokud si teď říkáte, že přesně tohle hledáte, pak je pro vás nejjistější volbou ETERNAL na kovy – moderní samozákladující barva na všechny druhy kovových podkladů. Poskytuje antikorozní ochranu v celé tloušťce nátěru, a proto i v náročných klimatických podmínkách chrání kov lépe a déle, bez nutnosti základního nátěru. Barva se dobře roztírá, perfektně kryje, rychle zasychá, hedvábně matný vzhled účinně zakryje nerovnosti povrchu. Štětec snadno umyjete vodou a můžete ho později znovu použít. Kvalita barvy ETERNAL na kovy je prověřena v oblasti průmyslových nátěrů. Proto je zárukou dlouhodobé a spolehlivé ochrany kovů.

Více na www.barvy-eternal.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze