Úvod

Není sauna jako sauna! Vyberte si tu správnou!

Jak známo, sauna má mnoho podob. Můžete relaxovat ve finské či parní sauně, v biosauně, anebo v infrasauně. Další rozdíl se týká kvality. Také ta může být různá. Pokud si pořizujete saunu a chcete být v budoucnu spokojeni, měli byste vybírat výhradně u osvědčených dodavatelů se širokým sortimentem kvalitních produktů.


Zájem o saunování roste
Saunování nemá u nás tak velkou tradici, jako je tomu například v severských zemích, Finsku, Kanadě či Rusku, což je velká škoda, protože tento druh relaxace má na lidský organismus blahodárný vliv. Pravidelný pobyt v sauně posiluje imunitní systém, zbavuje tělo škodlivin a má celou řadu dalších zdravotních přínosů. Naštěstí v souvislosti se zájmem o zdravější životní styl roste i zájem veřejnosti o sauny, existuje dokonce informační portál pro příznivce saunování a zájemce o sauny, kde najdete nejen spoustu zajímavých článků, ale také praktických tipů.

relaxacni kabina DYNTAR Thermoaspen

Než si pořídíte saunu domů
Nejeden milovník sauny přijde časem na to, že by mu vyhovovalo mít saunu doma. Přece jen, člověk nemusí nikam jezdit, prohřeje se, kdykoli chce a navíc sám určuje, s kým bude prostor vlastní sauny sdílet. Na jaké otázky by si měl ale člověk odpovědět, než si privátní saunu pořídí, aby byl v budoucnu spokojený?

rodinna sauna Royal thermo

Jakou saunu chcete?
Předně je třeba zvolit vhodný typ sauny. Někomu vyhovuje klasická suchá sauna, jinému pára, někdo zase dává přednost infrakabině. To už má každý zájemce o vlastní saunu zpravidla vyzkoušené, a pokud mu jeho rozhodnutí nezkomplikuje některý z členů rodiny, není takřka co řešit. Snad se jen pro jistotu podívat na internet, zda neexistuje nějaký jiný druh sauny, který by ještě více vyhovoval našim potřebám.

para a sauna

Kvalitní dodavatel – záruka spokojenosti
Když už víme, jaký typ sauny chceme, přichází na řadu volba dodavatele. V tomto momentě narazíme na to, že sauny se neliší jen z hlediska typu, ale také kvality provedení a také samozřejmě pořizovací ceny. Zde se hodí mít po ruce tip na kvalitního dodavatele, který Vám samozřejmě dáme. Společnost Dyntar, přední výrobce originálních saun s 22 letou tradicí, je známý vysokým komfortem, kvalitou svých produktů a především komplexním pojetím celé nabídky z oblasti saunování. Firma pro své klienty provozuje celkem 3 předváděcí centra - v Praze, Brně a Vitiněvsi u Jičína a také specializovaný internetových obchod se širokým sortimentem. Možnost využít při nákupu odbornou poradenskou službu je naprostou samozřejmostí, což zákazním obvykle ušetří spoustu starostí i finančních prostředků.

Relaxacni kabina DYNTAR

Saunový nábytek a doplňky
Jakmile Vaše domácí sauna stojí, měly by Vás čekat už jen samé příjemné starosti, například, jaké si pořídit příslušenství, a čím si svůj relaxační rituál zpříjemnit. V e-shopu společnosti Dyntar www.saunapoint.cz najdete vše pěkně pohromadě. Vzhledem k širokému sortimentu oceníte přehledné řazení do kategorií, jako je saunový nábytek (velmi oblíbené je saunové relaxační lehátko ORGANIC), bylinné saunové směsi, saunová kamna, atd.

Nám už nezbývá, než Vám popřát příjemné saunování!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze