Úvod

Neváhejte s návštěvou mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH

Ve dnech 20.–24. září se můžete těšit již na sedmadvacátý ročník stavebního veletrhu FOR ARCH, který se uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA. Letos poprvé nabídne různá denní témata věnovaná aktuálním trendům ve stavebnictví, včetně bohatého doprovodného programu. Generálním partnerem mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH 2016 je Skupina ČEZ.


Novinkou letošního ročníku FOR ARCH budou denní témata zabývající se významnými trendy moderního stavebnictví. V průběhu veletrhu se tak návštěvníci budou moci seznámit s problematikou kvality výrobků a materiálů, energetickou náročností budov a koncepcí větrání, podporou odborného vzdělávání, fenoménem „chytrý dům“ a stavbou svépomocí. Zároveň bude ve VSTUPNÍ HALE II k dispozici nezávislé STAVEBNÍ PORADENSKÉ CENTRUM, v němž odborníci v rámci jednotlivých denních témat poradí, jak na věc.

areal PVA EXPO PRAHA

Veletrh FOR ARCH bude zahájen pátým ročníkem Konference ředitelů projektových společností. V následujících dnech se potom uskuteční přednáška Vytápění a větrání v moderních úsporných budovách, konference Požární bezpečnost staveb, čtvrtý ročník oblíbených dvoustranných obchodních jednání MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS a konference ředitelů evropských řemeslných komor nazvaná Sasko-český řemeslnický dialog 2016.

stavebni veletrh FOR ARCH

Na souběžném veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA je pak připravena odborná konference o zatraktivnění provozu bazénů, aquaparků a koupališť a také doprovodný program pro laickou veřejnost věnovaný wellness procedurám. V průběhu dalšího doprovodného programu se na veletrhu FOR THERM mohou zájemci těšit na ukázku stavby kachlových kamen v hale č. 7.

veletrh BAZENY, SAUNY & SPA

Zájemci o návštěvu veletrhu FOR ARCH mohou po vyplnění jednoduchého formuláře na stránce www.forarch.cz/sleva získat poukaz na VSTUPENKU se slevou 20 procent.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze