Úvod

Nevšední inspirace pro Vaši retro koupelnu

Milujete jedinečnou atmosféru romantického retro stylu? Vykouzlete si doma krásnou a nadčasovou retro koupelnu. Přinášíme inspirativní tipy pro všechny milovníky starých časů, kteří své bydlení zařizují, anebo jen zvelebují. Designové retro baterie zastaví čas v každé koupelně.


Retro interiér nebo retro oživení?
Retro styl dlouhodobě patří mezi nejoblíbenější trendy v bydlení. Předměty evokující ohlédnutí zpět do starých časů navozují v místnosti příjemnou pohodu. Tak proč touto pohodou nenaplnit koupelnu, která je místem příjemné relaxace? Kde jindy by se měl zastavit čas, než právě v koupelně? Pokud zařizujete kompletně nový interiér, můžete si dovolit zařadit zpátečku a zařídit v retro stylu celou místnost. Majitelé hotových interiérů se mohou vydat druhou cestou, kterou je „pouhé“ oživení interiéru pomocí zajímavých solitérů a stylových doplňků. Obě cesty se však potkávají na křižovatce, kde místo semaforu stojí koupelnové baterie v retro designu.



Nadčasové baterie do koupelny
Koupelnové baterie ve stylu retro mohou mít mnoho podob. Velké oblibě se těší rustikální mosazné baterie s povrchovou úpravou v antickém bronzu.
Baterie z luxusní série Antique Marble sluší nejen retro koupelnám, ale také retro kuchyním. Vyhledávaným doplňkem k těmto bateriím se stal držák na ručník či utěrku.



Neméně oblíbené jsou designové baterie Bamboo inspirované designem a tvarem bambusu s konstrukcí z masivní mosazi, která je zárukou dlouhé životnosti. Na výběr máte z několika povrchových úprav. Záleží na Vás, zda dáte přednost chromovému provedení, broušenému niklu, bronzu nebo olejem gumovanému bronzu.



Nadčasové designové baterie ze sérií Waterfall a Retrowave jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů, a proto se stanou ozdobou Vaší koupelny po mnoho dlouhých let. Najdete je na stránkách www.water-fall.cz a www.retrowave.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze