Úvod

Leštění poškrábaných skel

Okna jsou očima domu. Když jsou oprýskaná, anebo mají poškozený povrch, jejich vzhled výrazně kazí celkový dojem každé nemovitosti. Povrchové úpravy, broušením počínaje a lakováním či lazurami konče naštěstí dokážou navrátit oknům původní vzhled, aniž by bylo nutné provádět jejich výměnu. A co když jsou poškozená skla? Také škrábance, a dokonce i stopy po sprejerech lze odstranit.


Unikátní systém pro odstranění škrábanců
Ještě donedávna představovalo poškrábání skel velký problém. Jejich majitelé měli dvě možnosti, buď se s poškozením smířit, anebo provést výměnu skel. Nový unikátní systém pro odstranění škrábanců přináší třetí řešení - rychlé a efektivní leštění škrábanců na sklech bez zanechání stop, které dokáže ve srovnání s výměnou skel ušetřit až 70% celkových nákladů.

renovace oken leštěním

Renovační disky a lešticí pasta
A na čem je tento systém založen? Na kombinaci renovačních disků využívajících speciální polstrovanou technologii a lešticí pasty. Disky se vyrábějí ve čtyřech velikostech a jsou konstruovány tak, aby odpovídaly typu a velikosti poškozené plochy.
Lešticí substance se smíchá s vodou a aplikuje postřikovačem přímo na poškozený povrch, který dokonale ve spojení s diskem (nasazeným na brusný kotouč) dokonale vyleští.

leštění oken

Tento systém dokáže odstranit nejen škrábance, ale také například graffity ze všech druhů skel, lze ho použít i na poškozené prosklené dveře, anebo na čelní sklo automobilu.

Více informací: www.re-1.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze