Úvod

Novinky Sapeli 2016

Rekonstrukce nebo vybavení nového bytu s sebou přináší spoustu zábavy a kreativity. Když se jedná o nové interiérové dveře, většinou už požadujeme něco designového a navíc funkčního a hlavně dáváme na vysokou kvalitu, protože dveře jsou přeci jen investice do budoucnosti. Společnost DODO for life je několika násobně oceněná jako prodejce roku a nyní nám přináší novinky Sapeli pro rok 2016, o které zkrátka nemůžete přijít.


Sapglass
Skleněné dveře jsou jedním z nejelegantnějších řešení do interiéru. Ať už se jedná o kombinovanou variantu, kdy sklo ozvláštní například dýhu ladící se zbytkem nábytku nebo o celoskleněné dveře. Pokud jste příznivcem skla, určitě vám nesmí uniknout dva nové katalogy skel a celoskleněných dveří Sapglass. Nadchne vás nová kolekce skel, kam patří například Diamant extra čiré, které je dokonale průzračné, anebo Satendekor 239, což je neobvyklé pruhované sklo. Jistě vás zaujme také vzorované Sapglass, kdy si můžete zvolit různé motivy a technologie, od pískování, přes laser až po stínotisk.

Celoskeněné dveře SAPELI Sapglass 2016 koupíte u DODO for life

Modelová řada REDE
Další skvělou novinkou je modelová řada REDE, která je specifická dveřmi, jež jsou výjimečné svou decentní „V“ drážkou, která člení plochu vodorovně i svisle. Pořídit si je můžete jak v dýze, tak v barvě, plné, prosklené i celoskleněné, a to za velmi příznivé ceny. Úzká linka tvoří velmi neobvyklý a elegantní vzhled a krásně ozvláštní váš interiér. Tato řada reaguje na zájem zákazníků o jemné geometrické linie.

Nové modelové řady interiérových dveří SAPELI pro rok 2016 - REDE a TALIA

Modelová řada TALIA
Pokud si potrpíte na čistotu, jednoduchost, minimalismus a dokonalý vzhled, jistě vás potěší nová modelová řada TALIA, která spočívá v zasklení bez lišt, což dodá vnitřním dveřím jedinečný detail bez zasklívacích lišt. Tyto interiérové dveře jsou dostupné v dekorech Sapdecor, CPL a dýha. Kalené sklo, které je velmi oblíbené pro svou bezpečnost, dostanete v ceně. Tento model je jednoduchý a velmi nadčasový a odráží rostoucí trend v designu dveří.

Zárubně mini
V minimalistickém duchu se nesou i zárubně Mini, které jsou s úzkou obložkou kopírující trend štíhlé linie v moderních i retro interiérech. V nabídce je několik druhů provedení a povrchů. Zvolit můžete z polodrážkových, bezpolodrážkových a reverzních zárubní.

Zárubně MINI a nové skryté závěsy od SAPELI

Nové skryté závěsy
Pro ještě čistší a vzhled jsou tady nové skryté závěsy pro dveře s polodrážkou. Tyto závěsy se dají instalovat do dřevěné i kovové zárubně a jejich součástí je speciální těsnění. S tímto komfortním řešením budou vaše interiérové dveře vypadat ještě lépe.

Nové povrchy
Dveře Sapeli jsou charakteristické svým širokým sortimentem, co se týče povrchů, barev a odstínů. Nyní můžete vybírat z nových CPL a HPL povrchů, které vznikly v odpovědi na trendy i podněty architektů a designérů. Jistě se vám zalíbí i bělená dubová dýha, která je jemně tónovaná do bílé barvy. Nové povrchy nechybí ani v kategorii Sapdecor.

Nové povrchy CPL a HPL

Společnost DODO for life showroomy a SAPELI Pointy po celé České republice, a to v Mladé Boleslavi, Mělníku, Plzni, Ostravě a dokonce na několika místech v Praze. Není proto nic jednoduššího, než jednu z prodejen navštívit a přesvědčit se o kvalitě a inovativních novinkách dveří Sapeli na vlastní oči.

DODO for life nově i z pohodlí domova na eshopu www.dodoforlife.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze