Úvod

Novinky nejen do koupelny

Chcete, aby Vaše koupelna šla s dobou? Pořiďte jí pár skvělých módních novinek. Nevíte, co se právě nosí? Proto jsme tu my, abychom Vám nabídli jejich stručný přehled. Zjistili jsme pro Vás, jaké výhody přináší třeba koupelnová televize, originální osvětlení do koupelny, nebo poněkud netradiční zrcadlo.


Bavte se a relaxujte! 
Na žádný dlouhý pobyt v koupelně není v pracovním týdnu skoro vůbec čas. Proto je pro nás nejdůležitější toaletka se zrcadlem, kde se ráno upravíme a sprchový kout, abychom ze sebe večer mohli smýt všechen prach a starosti všedního dne. Ale není to trochu nuda? Stejnou otázku si položili také bytoví architekti a designéři. Odpověděli si na ni vymyšlením několika zajímavých a šikovných věciček. Některé z nich Vám mohou posloužit nejen o víkendu, kdy je obvykle trošku volněji, ale i v hektickém všedním dni.

Nalaďte hned po ránu
Co by Váš rozespalý organismus po ránu říkal koupelnovému rádiu? Že by to šlo? Tak nalaďte hned po ránu na veselou notu! Není to jen studená voda, co nás probere z několikahodinového spánku. Rytmická optimistická hudba dokáže hotové divy. Samozřejmě, že můžete svým uším dopřát poslech věže ze sousední místnosti, ale co když ostatní v domě mohou a chtějí ještě spát? Máme pro Vás mnohem lepší řešení, než je každodenní přenášení malého rádia do koupelny. Na trhu už totiž nějakou dobu existuje speciální koupelnové rádio, které upevníte jednoduše na stěnu. Při mytí se nemusíte obávat, že by rádio nějak zásadně poškodilo pár kapek vody, které na něm chtě nechtě ulpí. Kde nakoupíte? Nejpohodlněji v některém z internetových obchodů. Zadejte heslo do vyhledavače a můžete začít směle vybírat. Koupelnové rádijko pořídíte již od pár set korun.



Zprávy z vany
Kroutíte nad možností koupě koupelnového rádia nevěřícně hlavou a říkáte si, proč někdo nevymyslel také televizi do koupelny?! Možná teď mnohé z Vás překvapíme. Koupelnová televize se na trhu už také objevila! Jedná se o vodotěsnou televizi s LCD obrazovkou, integrovanými reproduktory a indukční podsvícenou klávesnicí. Její voděodolná konstrukce umožňuje bezpečné použití přímo nad vanou, kam si ji koupelnoví požitkáři s oblibou instalují. Kapka vody obrazovce v žádném případě neublíží. Další pozitivní vlastností koupelnových televizí je, že nemlží, takže Vám během sledování oblíbeného program v horké lázni nezaškodí ani pára. Signál lze přenášet jak přes kabely, tak vzduchem. Kdo si tuto vychytávku pořídí, může sledovat televizní zprávy přímo z vany. Mnohem romantičtější je ovšem sledování romantické komedie ve dvou. Jak jinak než se sklenkou sektu a dálkovým ovládáním v ruce.

 

Hra se světly 
Nejen v koupelnách mistrů DJ a milovníků barevných diskoték můžete najít tzv. disko světla. Romantické svíčky jako by náhle upadly v zapomnění a uvolnily místo tajemným světélkům, o která se rozhodně nepopálíte, a která nemusíte ani sfoukávat. Koupíte je v několika barvách, například v modré, zelené, fialové či červené. Světélka jsou samolepící, takže k vytvoření kouzelné atmosféry je stačí jemně přichytit na dno vany. Nemusí sloužit pouze k rozptýlení mileneckého páru, potěšit mohou i koupající se batolata. Jediný háček spočívá v tom, že se jim vůbec nebude chtít z vany! 

Udělejte si ze sebe legraci
Proč se každé ráno dívat na svůj obličej tak vážně, když to jde i mnohem žertovněji? Nalepte si na zeď vtipné zrcadlo Splash, které svůj designem nepřipomíná nic jiného, než pořádný stříkanec vody. A ten je po ráno potřeba, nemyslíte? Vyberte si z našich tipů ten, který Vám nejvíce sedí, a pěkně si to ve své koupelně užijte – večer i po ránu. Že je ve Vaší vlastní koupelně veselo až dost? Tak pořiďte některou z novinek tomu Vašim přátelům nebo rodičům!

Foto 1:
www.topblogposts.com
Foto 2: cool.okayblog.net
Foto 3: cache.gizmodo.com
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze