Úvod

Obývací stěny jsou základ, z našich pokojů nevymizí

Pokud si někdo myslí, že obývacím stěnám v dnešní době již odzvonilo, je na omylu. Obývací stěny mohou nalézt místo v každém obývacím pokoji. Mají praktickou i dekorační funkci a je jen na vás, jaký typ zvolíte a kolik prostoru jim vyhradíte.


Obývací stěna – chcete klasiku nebo modulový systém?
Je pravda, že během posledních let se mnohé změnilo a obývací pokoje získávají nový styl a více se do nich vpisuje charakter a osobnost jejich uživatelů. Nejen na maličkostech však záleží, důležité je i vybavení pokoje nábytkem.

obyvaci sestava Olympia

Myslíte si, že je čas na změnu, nebo se snad stěhujete nového? Rozmýšlejte a plánujte včas, útulný pokoj získáte sladěním a provázaností jednotlivých prvků a obývací stěny jsou většinou dominujícím prvkem. Obývací stěny se dnes vyrábějí v mnoha variantách, ať se již jedná o materiál, zpracování, barevné provedení a kombinace, nebo sektorový a modulový formát. Klasické velké obývací stěny jsou nyní lehce na ústupu, ale vzhledem k velkému množství úložného prostoru své místo v mnoha domácnostech stále nacházejí. Naopak o modulový typ, tedy o obývací stěny, které si sami sestavíte a prvky můžete podle potřeby přemístit, zájem vzrůstá.

obyvaci sestava Armi

Nadčasovost a módní trend se nevylučují
Moderní obývací reagují na aktuální trendy, působí vzdušně, jsou vhodné i do malých panelákových bytů. A není problém zvolit takovou, která v sobě spojí nadčasovost, praktičnost, pěkný design, dostatečný úložný prostor, dlouhou životnost a nenáročnou údržbu. Kvalitní lamino je základem mnoha z nich a designéři pracují často i se sklem, kombinací barev, vysokým leskem a jednoduchostí tvarů. Moderní obývací stěny mají různé variace i počet kusů. Kromě skříněk a komod jsou v sestavách i nástěnné police, TV stolek, vitríny nebo i skříň využitelná na oblečení. U některých typů je možné zakoupit i jednotlivé díly ze sestavy.

obyvaci stena Randy

Začínáte? Není prostor? Zvolte jen základní levnější prvky.
Pokud však disponujete omezeným rozpočtem a navíc i malým prostorem obývacího pokoje, nebo naopak máte prostor, ale jste třeba příznivcem minimalismu po více stránkách, změřte svou pozornost do kategorie levných obývacích stěn. Levný zde totiž neznamená nekvalitní! V obývací sestavě jsou však pouze základní menší kousky, nebo je stěna řešena jako jeden prvek, s využitím policového členění.

obyvaci stena CLOU

Každý obývací pokoj je jiný, stejně tak jako jeho majitelé. A zařídit ho lze skutečně různě. Vše záleží jen na vašem vkusu, potřebách a možnostech. Nebojte se změn a oživte svůj obývací pokoj novou obývací stěnou!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze