Úvod

Dveřím vládnou bezfalcové dveře

Interiérové dveře v moderním bytě musí splňovat nejen funkční, ale také estetické nároky. Velké oblibě se těší bezfalcové dveře, dveře bez polodrážky, které vynikají svým krásným čistým designem.


Populární bezfalcové dveře
Touha po co nejkrásnějším interiéru s čistým jednoduchým designem zvyšuje oblibu bezfalcových dveří. V čem přesně se tento typ dveří odlišuje od ostatních dveřních provedení? Bezfalcové dveře jsou dveře s provedením bez polodrážky. Dveřní křídlo se lícuje zárubní tak, aby nebylo vidět žádné vyčnívání. Výsledkem je dokonale čistý design.

 
Interiérové bezfalcové dveře.

Esteticky dokonalé řešení

Důležitý detail, kterým se bezfalcové dveře odlišují od ostatních provedení, představuje vzhled použitých závěsů. Skryté závěsy v provedení 3D se pyšní nejčistším designem vůbec a představují esteticky dokonalé řešení, které nachází své uplatnění v každém moderním interiéru.  

    
Interiérové bezfalcové dveře.

Dveře libovolných provedení a rozměrů

Interiérové bezfalcové dveře Albo nás zaujaly svým elegantním provedením. Dveře bez polodrážky si zde můžete nechat zhotovit v mnoha libovolných provedeních i rozměrech. Provedení s neviditelným lištováním a s vyměnitelným sklem představuje nejjednodušší a esteticky nejčistší řešení. Vyberte si ty správné dveře pro Váš interiér na www.albo.cz.  

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze