Úvod

Unikátní dveře Dorsis se skrytou zárubní a požární odolností

Dorsis jako ryze česká firma nabízí svým zákazníkům ucelené dveřní systémy pro moderní a nadčasový interiér.


Pod značkou Dorsis vznikají jedinečné profily skrytých zárubní, dveří i skrytá soklová lišta LINUS. Úplnou novinkou na evropském trhu jsou dveře a skryté zárubně s požární odolností, které značka představila jako první a jediná na českém i slovenském trhu.

Požární odolnost
Společnost Dorsis počátkem letošního roku uvedla na trh mnoho novinek, mezi které patří i dveře s požární odolností 30 minut. Byly odzkoušeny v akreditované zkušebně a nový výrobek nese název FORTIUS EI 30. Dveře jsou dodávány zákazníkům až do výšky 2600 mm.

Dvere se skrytymi zarubnemi

Bezpečnostní dveře
Mezi další úspěchy firmy patří i bezpečnostní dveře ve třídě RC2 se skrytou zárubní, které jsou zřejmě jediné svého druhu v celé Evropě. Výrobky pocházející z portfolia značky už tak nejsou pouze funkčním a designovým doplňkem interiéru, ale nově splňují i nejdůležitější bezpečnostní normy. Výrobek nesoucí název FORTIUS SAFETY RC2 lze použít kdekoliv v interiéru - jako vstup do bytu, hotelového pokoje i kanceláře. Dveře lze otevírat dovnitř i ven. Dveře se skrytou zárubní jsou rovněž požárně odolné ve třídě EL 30 D3. Zkoušky proběhly dle poslední evropské normy a jsou opatřeny vícebodovým zámkem. Ten při zamykání zajistí křídlo v 6 bodech. Dalším bezpečnostním prvkem jsou fixní trny ze strany skrytých pantů.

Dvere Dorsis s pozarni odolnosti

Kompletní redesign showroomů
Dvě stávající vzorkovny v Kolíně a Brně prošly během dubna významnou rekonstrukcí. Nově se tak zákazníci mohou těšit na mnoho vystavených výrobků. Nová provozovna v Olomouci by měla být otevřena během května 2017.

Reálné fotografie interiérů s výrobky značky Dorsis naleznete na Facebooku.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze