Úvod

Nejkrásnější pohádkové tapety do dětského pokojíčku

Chcete svým dětem vytvořit opravdu krásný pokojíček? Pohádkové tapety Tres Tintas z kolekce Bylo nebylo jsou k tomu jako stvořené. Pro inspiraci Vám přinášíme výběr z těch nejkrásnějších motivů.


Dětský svět uvnitř čtyř stěn
Dětský pokojíček poskytuje dětem útočiště ve velkém světě dospělých, a proto by měl být jeho interiér vždy optimistický a útulný. Tapety pro děti představují osvědčené řešení, jak proměnit prostor uvnitř čtyř stěn v prostředí plné fantazie.

Více než jen fantastické tapety

Pohádkové tapety Tres Tintas z nové kolekce Bylo nebylo nejsou však pouhou dekorací do dětského pokoje, ale i prostředkem k rozvoji dětské představivosti, neboť jejich tvůrci se inspirovali krásnými pohádkovými příběhy. Kromě tradičních tapet jsou součástí kolekce také velkoformátové obrazové tapety, které je možné oživit textilními doplňky se stejnými vzory, jako jsou závěsy a záclony.

Kolekce Carousel of dream (Kolotoč snů) od známého ilustrátora a scénografa Rikiho Blanca pozve děti na dobrodružnou cestu plnou fantazie, kdykoli si budou přát. Na cestě potkají malého chlapce a jeho přátele: astronauta ženoucího se za padajícími hvězdami, legrační prasátko cválající jako pravý čistokrevník a paní kočí, která všechny povozí ve svém velkém kočáře.

 

The Child, The Dancer and The Dragon
(Chlapec, tanečnice a drak)
Pohádka o chlapci, tanečnici a drakovi inspirovala designéra a ilustrátora Juana Críse k neméně okouzlující řadě tapet a textilu.

 

In search of the lost planet (Hledání ztracené planety)
Větší děti ocení tapety s motivem příběhu Hledání ztracené planety, který vypráví o tom, jak by to na Zemi vypadalo, pokud bychom se o ni nestarali. Autorkou kolekce je ilustrátorka a grafická designérka Anah R.

 

Cabins (Hledání deště)
Cabins, to je nádherná kolekce jemných barev a motivů doplněná o kouzelný příběh hledání deště. Autorkou řady je Julieta Álvarez, která již dříve úspěšně spolupracovala s Tres Tintas BCN na kolekcích Revival a Wall-a-Porter.

 

Dominanta i doplněk
Tapety z řady Little Explorer a Lines jsou barevně navržené tak, aby mohly doplňovat libovolnou z pohádkových kolekcí. Mohou se stát jemným a nápaditým doplňkem obrazových tapet, stejně jako samostatnou dominantou pokoje.

Udělejte dětem radost

Udělejte svým dětem radost a vyberte na stěny jejich pokojíčku některou z nádherných tapetových kolekcí plných fantazie!


tapety.entrada.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze